Ο Απόστολος Χρήστου έδειξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού πόσο σπουδαίος αθλητής είναι, κατακτώντας στο ασημένιο μετάλλιο, μετά από μια σπουδαία εμφάνιση…

Στον τελικό των 200 μέτρων ύπτιο, ο αθλητής του Ολυμπιακού έκανε μία φανταστική κούρσα, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση και κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, δεύτερο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Σε δηλώσεις του κατά την επιστροφή του στην χώρα μας αφιέρωσε το μετάλλιο στον Ολυμπιακό για τα 100 χρόνια, κάτι που φαίνεται να «ενόχλησε», με τον πατέρα του να δίνει τη δική του αποστομωτική απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο Θωμάς Χρήστου με μία ανάρτηση στα social media έβαλε τους πάντες στη θέση τους, ευγνωμονώντας τον Ολυμπιακό για την βοήθεια και στην στήριξη στον γιο του όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας ότι αν δεν υπήρχαν οι ερυθρόλευκοι ο γιος του θα είχε διακόψει τον πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Είτε μας αρέσει είτε όχι …

Εάν δεν υπήρχε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στο δρόμο του Απόστολου από το 2013, ώστε να τον υποστηρίξει με την τεχνογνωσία ενός πρότυπου αθλητικού Οργανισμού και να τον προστατεύσει ο Απόστολος θα είχε διακόψει τον πρωταθλητισμό υψηλού επιπέδου!!!

Οι γονείς ήταν αδύνατο τότε να διαχειριστούν από μόνοι τους την αθλητική καριέρα ενός Παγκοσμίου Πρωταθλητή Εφήβων το 2013 όταν όλα τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία όπως και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός γενικότερα ήταν τότε σε κατάσταση αποσύνθεσης και διάλυσης …

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κράτησε τον Απόστολο όρθιο στο κρίσιμο χρονικά σημείο της αθλητικής του καριέρας και σήμερα όλη η Ελλάδα είναι υπερήφανη!».