Οι τελευταίες ημέρες υπήρξαν πολύ σημαντικές για τον Εμμανουήλ Καραλή, αφού κατάφερε με πολύ κόπο να ξεπεράσει τους δικούς του δαίμονες και να ανέβει στο βάθρο του αθλητικού κόσμου, κατακτώντας το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο στο Παρίσι. Με 5,90 ο 24χρονος αθλητής γράφει την δική του ιστορία και όλα δείχνουν πως στην επαγγελματική του πορεία, θα υπάρξουν και άλλες ιστορικές στιγμές και νίκες.

Για την τωρινή του νίκη ζητωκραύγασε όλος ο κόσμος, μαζί και ο ίδιος, όπως φαίνεται από την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, όπου τον βλέπουμε να κοιμάται με ένα ύφος τεράστιας ικανοποίησης, δίπλα από το μετάλλιο του. Κάπως έτσι ο Μανόλο Καραλής πέρασε τη νύχτα με το μετάλλιο που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Ο Έλληνας αθλητής φωτογραφήθηκε με το «μωρό» του, όπως το χαρακτήρισε, και μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους followers του στο Instagram, προκαλώντας καταιγισμό από σχόλια και likes.

O 24χρονος χάλκινος Ολυμπιονίκης άλτης κοιμήθηκε στο στενό χαρτονένιο κρεβάτι του ολυμπιακού χωριού με το μετάλλιο που του φόρεσε γύρω από το λαιμό ο Sergey Bubka.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το 2021, ο Εμμανουήλ Καραλής συμμετείχε για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Στην εν λόγω διοργάνωση, κατέλαβε την τέταρτη θέση με επίδοση 5,80 μέτρων.

Πηγή: Grace