Αποσωληνώθηκε ο 12χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Πάτρας, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε χθες στη Λευκάδα, στο Μεγάλο Αυλάκι.

Τα χαρμόσυνα νέα έφεραν δάκρυα χαράς στους οικείους του έπειτα από ώρες αγωνίας, δεδομένου ότι ο 12χρονος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο και έδινε μάχη για τη ζωή του.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, αυτό που φαίνεται να βοήθησε πάρα πολύ τον 12χρονο ήταν το γεγονός ότι την ώρα της σύγκρουσης το παιδί καθόταν στο πίσω κάθισμα φορώντας ζώνη ασφαλείας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, αν το παιδί δεν ήταν δεμένο τα τραύματα στο κεφάλι του θα ήταν πολύ βαρύτερα.

Ο δωδεκάχρονος θα παραμείνει για νοσηλεία στη ΜΕΘ Παίδων Πάτρας, μέχρι να απορροφηθεί ένα αιμάτωμα που υπάρχει στο κεφάλι, το οποίο όμως δεν επικίνδυνο για τη ζωή του.

Το χρονικό

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 3 στις στο μεσημέρι στο Μεγάλο Αυλάκι, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο όχημα στο οποίο επέβαινε ο 12χρονος.

Αμέσως στήθηκε γέφυρα σωτηρίας για το μικρό αγόρι, το οποίο διακομίσθηκε αρχικά στο τοπικό νοσοκομείο και στη συνέχεια στην ΜΕΘ Παίδων Πάτρας, εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων του.