Η σταρ του Britain’s Got Talent Amanda Holden μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα από τις ελληνικές θάλασσες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Amanda Holden έδειχνε χαλαρή και ανέμελη καθώς απολάμβανε μια εκδρομή με σκάφος στο πλευρό του συζύγου της Chris Hughes.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα, η Amanda Holden εμφανίστηκε σχεδόν topless κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους με σκάφος.

Η Amanda Holden σε στιγμιότυπο από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Σε στιγμιότυπο από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Αυτή την περίοδο η Amanda Holden απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο πλευρό της οικογένειάς της και των φίλων της στο ειδυλλιακό νησί της Κέρκυρας μετά από ένα φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας.

Η σταρ απολαμβάνει την καλοκαιρινή απόδραση μαζί με τον σύζυγό της και τις δύο κόρες της Lexi, 18, και Hollie, 12.

Στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Amanda Holden από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Στιγμιότυπο που μοιράστηκε από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Η Amanda Holden σε στιγμιότυπο από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Σε στιγμιότυπο από τις διακοπές της στην Ελλάδα

To ITV ποντάρει στην Amanda Holden

Οι καλοκαιρινές διακοπές έρχονται καθώς πληθαίνουν οι φήμες ότι το ITV σχεδιάζει να την «παντρέψει» με τον Alan Carr για να παρουσιάσουν ένα καλοκαιρινό σόου.

Ελπίζουν ότι το δίδυμο θα μπορέσει να ξανακάνει την επιτυχία του Amanda & Alan’s Italian Job, σόου στο οποίο βοηθούσαν στην ανακαίνιση ακινήτων.

Το δίδυμο πρόσφατα γύρισε μια τρίτη σειρά στην Ισπανία, αλλά θα μπορούσε να τους γίνει μια προσοδοφόρα συμφωνία στο ITV.

To ITV έχει ήδη επισημάνει πόσο θαυμάζει το δίδυμο, προσλαμβάνοντάς τους για να παρουσιάσουν το Royal Variety Performance τον Νοέμβριο.