Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Τουρκία μετά από τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε την Κυριακή. Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Taşoluk της συνοικίας Arnavutköy της Κωνσταντινούπολης. Η δολοφονία κατεγράφη από κινητό τηλέφωνο σε βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με το Ekol TV,  ο δολοφόνος φαίνεται στο βίντεο να κυνηγά την πρώην σύζυγό του, να την πυροβολεί στο κεφάλι και αφού αυτή πέφτει κάτω να την πυροβολεί ακόμα δύο φορές. Ο συζυγοκτόνος μετά την πράξη του παρέμεινε πάνω από τη σορό μέχρι να τον συλλάβει η αστυνομία.

Ο καβγάς που κατέληξε στο φόνο

Η Serpil Gül, ετών 35 και ο Harun Gül, ετών 40, έχουν λάβει διαζύγιο εδώ και 2 χρόνια. Κατά την διάρκεια ενός καβγά, ο Harun Gül άρχισε να κυνηγά τη γυναίκα του Serpil Gül στο δρόμο με το όπλο που έφερε μαζί του. Ο θυμωμένος σύζυγος πυροβόλησε τη γυναίκα του τρεις φορές στο κεφάλι.

Η νεαρή έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος. Παρόλα αυτά, ο Harun Gül φέρεται να μην επέτρεψε σε ιατρικές ομάδες να μπουν στο δρόμο προκειμένου να ανασύρουν την σορό της γυναίκας. Κατόπιν τούτων, ο ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα.

Η κατάθεση του δράστη

Ο Harun Gul ανέφερε ότι αυτός και η σύζυγος του βρίσκονταν ήδη σε διαδικασία διαζυγίου εδώ και δύο χρόνια και ότι την πυροβόλησε στο κεφάλι αφού η ίδια του είπε ότι δεν ήθελε να φροντίσει τα παιδιά.

Το βίντεο έδειχνε τον Harun Gül να κυνηγά τη Serpil Gül με όπλο και να πυροβολεί επανειλημμένα τη γυναίκα, η οποία έπεσε στο έδαφος, παρά τις προειδοποιήσεις των πολιτών «σταμάτα, μην το κάνεις».

Η στιγμή που ο άνδρας πυροβολεί τη σύζυγο του