Θετική στον κορονοϊό βγήκε η Ιωάννα Τούνη μετά την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές διακοπές στη Χαλκιδική.

Μάλιστα, η ίδια έδειξε στους ακολούθους της το self test με το θετικό αποτέλεσμα το πρωί της Δευτέρας 12 Αυγούστου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο βίντεο ακούγεται η ίδια να λέει:

«Καλημέρα, ξύπνησα έτσι σήμερα, ωραία χαρούμενες διακοπούλες σε όλους» και να δείχνει το τεστ.

Η γνωστή influencer γιόρτασε τα 31α γενέθλιά της στη Χαλκιδική, στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης μαζί με τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου και τους φίλους της.

Η σέξι εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη στη Μύκονο

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από πρόσφατη βραδινή της έξοδο στη Μύκονο.

Σε αυτά, η Ιωάννα Τούνη φάνηκε ντυμένη αρκετά αποκαλυπτικά, με ένα μαύρο σετ που συνδύαζε μια μακριά φούστα και ένα τοπ που τονίζει την περιοχή του στήθους. Το ιδιαίτερο δέσιμο του τοπ κατέληγε σε ένα μαντίλι για τα μαλλιά.

Η Ιωάννα Τούνη ολοκλήρωσε το λουκ της με ψηλά πέδιλα και γυαλιά ηλίου.

Ωστόσο, η εμφάνιση αυτή προκάλεσε την έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Μαριάντας Πιερίδη με τον Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θεώρησε ότι είναι υπερπροβολή όλο αυτό το σκηνικό, η Μαριάντα Πιερίδη αντέδρασε κι υπερασπίστηκε τη γνωστή influencer.

«Να ρωτήσω κάτι; Τι μας χαλάει ακριβώς εδώ; Η συγκεκριμένη κοπέλα ασχολείται με αυτό επαγγελματικά, είναι influencer πρώτα από όλα με φοβερή επιτυχία. Έχει στηριχτεί στα social media και το κοινό της θέλει να τη βλέπει έτσι. Εμένα σαν μανούλα μου αρέσει να βλέπω ωραίες μάνες γιατί δεν παύεις να είσαι γυναίκα. Γιατί να μη δούμε τη συνομιλία με το μωρό; Είναι κάτι πολύ γλυκό» ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

«Αναιρεί το να είσαι ωραία γυναίκα και καλή μάνα; Εγώ καμία φορά τη βλέπω και λέω οκ να κάνω τα μαλλιά. Με παρακινεί. Εντάξει, δεν μπορώ τώρα, αλήθεια. Είναι πανέμορφη, γλυκιά μανούλα, σωστή επιχειρηματίας και πολύ σημαντικό το ότι δεν έχει αφεθεί» κατέληξε σε έντονο ύφος η Μαριάντα Πιερίδη.