Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κρήτη. Για ακόμη ένα καλοκαίρι το ζευγάρι φαίνεται να  μην μπορεί να αποχωριστεί το συγκεκριμένο νησί, ενώ δεν κρύβουν την αγάπη κι τον έρωτα που τρέφουν ο ένας για τον άλλο.

Τρεις εβδομάδες πριν η τραγουδίστρια ήταν «στην αυλή του παραδείσου» με τον σύντροφό της θαυμάζοντας τον τόπο, τους ανθρώπους, αλλά και τα τοπικά εδέσματα του Αγίου Γεωργίου, όπως είδαμε σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην ανάρτηση αυτή μάλιστα η σταρ παραδέχτηκε την αγάπη που έχουν κι οι δυο τους για το μεγάλο αυτό νησί.

Λίγες μέρες πριν ο 46χρονος  ηθοποιός δημοσίευσε σε story στον δικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με δύο φίλους τους να στέκονται χαμογελαστοί κρατώντας έναν δίσκο με φαγητό φορώντας απλώς τα μαγιό τους.

bisbikis-vandi

Το story του Βασίλη Μπισμπίκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός με ένα νέο story μοιράζεται τις στιγμές που περνά με την αγαπημένη του στο γραφικό Ρέθυμνο σε εστιατόριο της περιοχής. Στο εν λόγω story ο ηθοποιός έγραψε: «Να γεφυρώνω την ψυχή μου μαζί σου μόνο». Αργότερα το ίδιο βράδυ «ανέβασε» ένα νέο στόρι από γνωστό κέντρο νυχτερινής διασκέδασης της περιοχής, οπότε εικάζουμε πως το δείπνο  τελείωσε με εξόδο στο συγκεκριμένο κέντρο.