Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά του Εμμανουήλ Καραλή. Ο έλληνας πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του αγωνίσματος και έδειξε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της διοργάνωσης στο Παρίσι.

Ο 24χρονος αθλητής, ολοκλήρωσε με ονειρεμένο τρόπο το φετινό καλοκαίρι, αφού πρώτα είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και στη συνέχεια κατάφερε να καταρρίψει δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ. Και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι ξεπέρασε τους δαίμονες του και βρήκε ξανά το χαμόγελό του.

Ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος που απόλαυσε τους Αγώνες στην γαλλική πρωτεύουσα. Εξίσου λαμπερό ήταν και το χαμόγελο του πατέρα του Χάρη Καραλή καθ όλη την διάρκεια των Ολυμπιακών. Και τώρα, που η ένταση των αγώνων τελείωσε, θέλησε με μια ανάρτησή του στο Instagram να πει το δικό του «ευχαριστώ» και να πανηγυρίσει αυτό το μετάλλιο.

«Παιδί μου κερδίσαμε! Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένεια μας! Ειναι η δική μας ΝΙΚΗ! Δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε! Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες, νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί! Και ΝΑΙ βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ! Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν!!! @gpomaski, @trener.szczepanski και Χρήστο Μελέτογλου σας Ευχαριστω!».