Ο λαμπερός ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε ότι είναι «λίγο ενοχλημένος» με τον Κουέντιν Ταραντίνο αφότου μίλησε άσχημα για τον ηθοποιό.

Το ζευγάρι πρωταγωνίστησε ως αδέρφια στο θρίλερ του Robert Rodriguez το 1996 «From Dusk Till Dawn», που είχε γραφτεί από τον Κουέντιν Ταραντίνο στις αρχές της καριέρας του.

Πριν από αυτό, ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε γίνει διάσημος για τον ρόλο του ως Doug Ross στο ιατρικό δράμα ER πριν ξεκινήσει μια επιτυχημένη καριέρα στο Χόλιγουντ, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες όπως «O Brother, Where Art Thou?», «One Fine Day» και «Out of Sight».

Παρά όμως την προηγούμενη συνεργασία τους και τη λαμπρή καριέρα του μπροστά και πίσω από τον κάμερα, ο 61χρονος Κουέντιν Ταραντίνο φέρεται να είχε πει κάποια αρνητικά πράγματα για τον 63χρονο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Σε μια κοινή συνέντευξη του Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Μπραντ Πιτ για το GQ, ο ηθοποιός ανέφερε πως ο «Κουέντιν είπε μερικά άσχημα πράγματα για εμένα πρόσφατα, οπότε είμαι λίγο εκνευρισμένος μαζί του.

Έκανε κάποιες συνεντεύξεις όπου αναφερόταν σε αστέρες του σινεμά και όταν τον ρώτησαν για εμένα είπε ‘δεν είναι κινηματογραφικός αστέρας’. Συνέχισε και είπε ‘πες μου μια ταινία από το millennium’. Και εγώ ήμουν ‘από το milennium; Αυτή είναι όλη η γ@@@ενη καριέρα μου».

Τα «γαλλικά» του Τζορτζ Κλούνεϊ για τον Κουέντιν Ταραντίνο

Αντί να δώσει την υποστήριξή του σε αυτό το θέμα, ο επί χρόνια φίλος του Μπραντ Πιτ βρήκε τα όσα είπε ο Τζορτζ Κλούνεϊ ξεκαρδιστικά εν μέσω της συνέντευξής τους.

«Λοιπόν, τώρα είμαι εντάξει φίλε, άντε γ@@@σου. Δεν με απασχολεί να μιλήσω άσχημα. Μίλησε και εκείνος άσχημα για εμένα» συνέχισε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Παρά τον εκνευρισμό του, ο Τζορτζ Κλούνεϊ επέμεινε ότι ως ηθοποιοί ήταν πραγματικά τυχεροί που συνεργάστηκαν με εξαιρετικούς σκηνοθέτες, σημειώνοντας πως οι σκηνοθέτες και το σενάριο μιας ταινίας είναι αυτό που σε κρατάει ζωντανό. Το έμαθε αυτό αφού πρωταγωνίστησε σε «πολύ κακές ταινίες».

Ενώ ο αστέρας του κινηματογράφου είναι λίγο απογοητευμένος από τον Κουέντιν Ταραντίνο, δεν είχε παρά υπέροχα πράγματα να πει για τον επί χρόνια φίλο του Μπραντ Πιτ, ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί στην ταινία «Wolfs».

Αφού έκανε ένα αστείο σχετικά με «περιοριστικά μέτρα», ο Τζορτζ Κλούνεϊ είπε πως οι δυο τους «ελέγχουν ο ένας τον άλλον κάθε τόσο, κάτι που είναι σημαντικό μέρος της φιλίας τους, βλέποντας πως η ζωή μπορεί να γίνει περίπλοκη κατά καιρούς».

Μιλώντας για τον φίλο του, με τον οποίο πρωταγωνίστησαν στο Ocean’s Eleven πριν από 24 χρόνια, ο Μπραντ Πιτ μοιράστηκε πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ο καλύτερος στην κατανόηση, επισημαίνοντας πως τον καλεί σε πολλές περιπτώσεις που τα πράγματα δεν πάνε καλά.