Η Χάλι Μπέρι επαναφέρει το «γυμνό φόρεμα» στην πρεμιέρα της ταινία «Τhe Union» με διαφανές, μαύρο outfit συνδυασμένο με δαντέλα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Μαρκ Γουόλμπεργκ στη νέα ταινία του Netflix.

Η Χάλι Μπέρι, η οποία συνηθίζει να εμφανίζει το καλογυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα της συχνά,  τράβηξε γι’ ακόμα μια φορά τα βλέμματα με την καθηλωτική εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της

YouTube video player

Αγκάλιαζε απαλά το σώμα της

Η ηθοποιός, 57 ετών, γιόρτασε την πρεμιέρα της κωμωδίας δράσης «The Union» , στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, τη Δευτέρα 12 Αυγούστου στο Egyptian Theater στο Λος Άντζελες.

Η Μπέρι έδωσε μια σέξι νότα στην περίσταση όταν εμφανίστηκε με ένα μακρυμάνικο μαύρο, διάφανο φόρεμα, το οποίο αγκάλιαζε απαλά το σώμα της ενώ διακρίνονταν φλοράλ λεπτομέρειες. Το στιλιζαρισμένο από τη Lindsay Flores ντύσιμο της Μπέρι διέθετε εντυπωσιακά κοψίματα γύρω από τη μέση της και βαθύ ντεκολτέ V.

Δε δίστασε να επιδείξει τα οπίσθιά της, ενώ πόζαρε στο κόκκινο χαλί, εκθέτοντας τα εσώρουχά της, τα οποία ξεχώριζαν με χάρη και στυλ μέσα από το φόρεμα που έφτανε μέχρι το γόνατο

Photo: YouTube

Photo: YouTube

Τα στιλάτα εσώρουχα

Δε δίστασε να επιδείξει τα οπίσθιά της, ενώ πόζαρε στο κόκκινο χαλί, εκθέτοντας τα εσώρουχά της, τα οποία ξεχώριζαν με χάρη και στυλ μέσα από το φόρεμα που έφτανε μέχρι το γόνατο.

Τα μαλλιά της χάριζαν την καλύτερη καλοκαιρινή διάθεση με ένα κοντό κυματιστό bob, ενώ οι γόβες της ήταν μυτερές με λουράκια. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με δυο δαχτυλίδια στα χέρια  και μινιμαλιστικά σκουλαρίκια με κρίκους.

Μαζί με τον Γουόλμπεργκ, η Μπέρι συνοδευόταν από τους συμπρωταγωνιστές της Mike Colter, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica De Gouw, Alice Lee και Jackie Earle Haley.

Ο Julian Farino, ο σκηνοθέτης της ταινίας του Netflix (στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης ο καταπλητικός J.K. Simmons), επίσης συνόδευσε τους ηθοποιούς στο κόκκινο χαλί.

Ποζάροντας τόπλες

Η τελευταία εμφάνιση της Μπέρι στο κόκκινο χαλί είναι εξίσου τολμηρή γιορτάζοντας την εμβληματική ταινία της Catwoman, η οποία έγινε 20 ετών, στα τέλη Ιουλίου. Για αυτή τη στιγμή-ορόσημο, η ηθοποιός ανέβασε ένα σέξι ποστ στο Instagram, στις 23 Ιουλίου, μαζί με τις δύο γάτες της, Boots και Coco.

Ενώ πόζαρε τόπλες φορώντας μια μάσκα ματιών, η Μπέρι έγραψε: «Πέρασαν σήμερα 20 χρόνια από τότε που είχα την τιμή να ζωντανέψω αυτόν τον εμβληματικό χαρακτήρα. Θα είναι πάντα κοντά στην καρδιά μου και θα είμαι για πάντα η Patience Phillips γνωστή και ως CATWOMAN!».

Η Μπέρι έστειλε επίσης ένα χαιρετισμό σε έναν συνάδελφό της, τον Jee H. Lim, ο οποίος είναι λάτρης γατών. «Σε ευχαριστώ @missjee79! Όταν αυτές οι μαύρες ομορφιές εμφανίστηκαν στην αυλή μου ψάχνοντας για τη μητέρα τους, ο Jee μας βοήθησε στη διαδικασία διάσωσης. Για πάντα ευγνώμων».

Το «The Union» θα προβάλλεται στο Netflix από τις 16 Αυγούστου

*Αρχική Φωτό: YouTube