Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ολόκληρη η Χίος… παραδόθηκε στους ρυθμούς της Νατάσας Θεοδωρίδου το βράδυ του Σαββάτου!

Άλλωστε, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους…

Περισσότεροι από 7 χιλιάδες άνθρωποι γέμισαν ασφυκτικά το Δημοτικό Στάδιο Χίου για να απολαύσουν την σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, στη μεγάλη συναυλία με την Αναστασία.

Η συναυλία, σε παραγωγή Κώστα Μάτσικα, Mike Stathaki, Giannis Kotatis (συνεργάτη του Mike Stathaki) έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης για το νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε στάση στη Χίο, οι κάτοικοι του οποίου –όπως φάνηκε- «διψούσαν» να την ακούσουν!

Και δεν είναι μόνο αυτοί…

Περισσότεροι από 1.800 Τούρκοι ήρθαν από την γειτονική χώρα στη Χίο μόνο και μόνο για να παρευρεθούν στη μεγάλη συναυλία, ενισχύοντας έτσι με πολύ σημαντικά έσοδα την τοπική οικονομία του νησιού.

Ένα μοναδικό σόου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου υποδέχτηκε πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών που γέμισε ασφυκτικά το Δημοτικό Στάδιο Χίου και αφού συγκινημένη του ευχαρίστησε, τους ανταπέδωσε την αγάπη χαρίζοντας τους ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις αμέτρητες επιτυχίες της!

Μαζί της βρέθηκε η σούπερ σταρ, Αναστασία, η οποία ξεσήκωσε με τις επιτυχίες της σε μια εκρηκτική εμφάνιση!

Με περισσότερους από 7 χιλιάδες ανθρώπους να την αποθεώνουν, η Νατάσα Θεοδωρίδου πλησιάζει στην ολοκλήρωση της καλοκαιρινής της περιοδείας για το 2024, καθώς απομένει το μεγάλο φινάλε στη Θεσσαλονίκη, στις 28 Αυγούστου.

Στη συνέχεια, μετά από ένα απαραίτητο διάλειμμα για ξεκούραση, θα επιστρέψει στην Αθήνα και την Ακτή Πειραιώς, εκεί όπου φέτος θα υποδεχτεί την Αναστασία για έναν ακόμα χειμώνα γεμάτο… «χαρτοπόλεμο»!