Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι κανένας παίκτης δεν θα αποχωρήσει από το ρόστερ, ενώ έχει διαψεύσει οποιαδήποτε επαφή του Ερυθρού Αστέρα με τον Φίλιπ Πετρούσεφ, τονίζοντας ότι ο Σέρβος ψηλός θα παραμείνει στο λιμάνι.

Οι Σέρβοι λοιπόν φαίνεται πως έχουν αρχίσει να συμβιβάζονται με την ιδέα ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν τον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η σερβική ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρο τον Γιοχάνες Βόιτμαν, με τον Γερμανό που παίζει στις θέσεις «4» και «5» να είναι ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο και σε αναζήτηση ομάδας.

Πρώτος στόχος ο Βόιτμαν πλέον…

Ο σύλλογος του Βελιγραδίου, που έχει στον πάγκο του τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, είχε ως πρώτη επιλογή τον Πετρούσεφ ελπίζοντας πως μετά την επιστροφή του Βεζένκοφ και το νέο συμβόλαιο του Πίτερς ο Σέρβος άσος θα… περίσσευε από τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο οι Πειραιώτες έκαναν σαφές πως δεν συζητούν την παραχώρησή του και τον υπολογίζουν κανονικά, πράγμα που ώθησε τον Ερυθρό Αστέρα σε αναζήτηση άλλων λύσεων, όπως του Γερμανού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 31χρονος Βόιτμαν, που ήταν τέταρτος με την Γερμανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε 7 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε 20:12 κατά μέσο όρο.