Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στον Βόλο την τοπική ομάδα, για την πρεμιέρα της Superleague, το ερχόμενο Σάββατο (17/08) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του.

Οι Πειραιώτες θα πάρουν 10.000 εισιτήρια και οι οπαδοί τους θα γεμίσουν το Πανθεσσαλικό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σε μια σπουδαία «απόβαση», προκειμένου να βρεθούν δίπλα στους παίκτες και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Εκτός από τους 10.000 οπαδούς της ομάδας, στον Βόλο, θα βρεθούν την Παρασκευή (16/8) και το Σάββατο (17/8), τα δύο ιστορικά ευρωπαϊκά τρόπαια των ομάδων ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, το UEFA Europa Conference League και το UEFA Youth League και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Volos Palace!

Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή 17:00-21:00 και το Σάββατο 11:00-17:00, οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τις ευρωκούπες.

Παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν την Κάρτα Μέλους της σεζόν 2024-25 στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 ευρώ.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

Για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-2025 απέναντι στον Βόλο, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Σάββατο 17 Αυγούστου και ώρα 20:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, που αντιστοιχούν στην Ανατολική εξέδρα (Θύρες 43-56) ή το Βόρειο πέταλο (Θύρες 31-42), μέσω της MORE.COM πατώντας ΕΔΩ.

Η είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τη Ανατολική εξέδρα και το Βόρειο πέταλο θα γίνεται από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού.

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο, με βάση το νέο Νόμο, απαιτείται για τους φιλάθλους η ενεργοποίηση του εισιτηρίου τους μέσω του gov.gr wallet.