Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Μάλμε (13/8, 20.30, Novasports Prime) στην Τούμπα στη ρεβάνς του 2-2 της Σουηδίας με μοναδικό του στόχο τη νίκη και την πρόκριση στα playoffs του Champions League.

Στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας, οι Σουηδοί μπήκαν δυνατά, αιφνιδιάζοντας τον Δικέφαλο του Βορρά και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Γιάνσον στο 28, πριν ο Τάισον ισοφαρίσει λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (42’).

Η Μάλμε πήρε ξανά το προβάδισμα στο 67’, με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2 με γκολ του Μπάμπα στο 75’, ο οποίος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα που άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς στην υπόθεση-πρόκριση ενόψει της αποψινής κρίσιμης ρεβάνς.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ισπανού μπακ, Γιόνι Ότο, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος και για την πρεμιέρα της ομάδας του στη φετινή Stoiximan Super League, κόντρα στον Πανσερραϊκό (17/8, 20:00), ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Τροστ-Εκόνγκ που το προσεχές διάστημα αναμένεται να αποχωρήσει για… άλλες πολιτείες και συγκεκριμένα για τη Σαουδική Αραβία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισσουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

Η Μάλμε βρίσκεται από χθες (12/8) στη Θεσσαλονίκη, έχοντας διαθέσιμο το μεγάλο της αστέρι, Σεμπάστιαν Νάνασι, ο οποίος απουσίασε από το τελευταίο της παιχνίδι λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπώρησε. Το περασμένο Σάββατο (10/8), η Μάλμε έπαιξε για το πρωτάθλημα της χώρας της, αντιμετωπίζοντας αρκετές δυσκολίες αλλά φεύγοντας τελικά με το διπλό (1-0) από την έδρα της Χάλμσταντ, χάρη σε ένα γκολ του Πένια από το 31’ του ματς.