Ο θετός γιος του μελλοντικού βασιλιά της Νορβηγίας Haakon βρίσκεται αντιμέτωπος με φυλακή αφού κατηγορήθηκε για επίθεση στη σύντροφό του, με μια πρώην σύντροφό του να τον κατηγορεί για ψυχολογική βία όσο έβγαιναν ραντεβού.

Ο 27χρονος Marius Borg Hoiby κατηγορείται ότι φέρεται να επιτέθηκε σωματικά σε μια γυναίκα στο σπίτι της και να απείλησε να βάλει φωτιά στα ρούχα της.

Μπορεί να αντιμετωπίσει μάλιστα ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους.

Η αστυνομία φέρεται να επιβεβαίωσε ότι το φερόμενο θύμα ήταν σε σχέση με τον 27χρονο γιο του διαδόχου του νορβηγικού θρόνου.

Ο 27χρονος είχε μόλις ανακοινώσει τη σχέση του με τη Rebecca Helberg Arntsen τον Ιούλιο.

Ο Marius Borg Hoiby, γιος της πριγκίπισσας Mette-Marit από προηγούμενη σχέση, μεγάλωσε με τη μητέρα του και τον πρίγκιπα Haakon με τα ετεροθαλή αδέρφια του, την 20χρονη πριγκίπισσα Alexanda, και τον 18χρονο πρίγκιπα Sverre Magnus. Σε αντίθεση με τα αδέρφια του, δεν έχει κανέναν επίσημο ρόλο.

Από την είδηση της σύλληψής του το περασμένο Σαββατοκύριακο, μια από τις πρώην συντρόφους του, η Juliane Snekkestad ισχυρίστηκε ότι είχε υποβληθεί σε ψυχολογική και σωματική βία από τον 27χρονο ενώ έβγαιναν ραντεβού.

«Τώρα δεν επιλέγω πια να σιωπώ… Αυτό έχει ξαναγίνει. Και αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα» έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα από τα story της στο Instagram.

Το νορβηγικό περιοδικό Se og Hor δημοσίευσε σήμερα εικόνες που φέρονται να είναι από το διαμέρισμα όπου έλαβε χώρα το βίαιο επεισόδιο. Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα μαχαίρι καρφωμένο στον τοίχο και έναν σπασμένο πολυέλαιο.

Οι εικόνες έρχονται αφού ανακοίνωσαν οι αρχές ότι κατέσχεσαν μεταξύ άλλων ένα μαχαίρι το οποίο μπορεί να συνδεθεί με τον Marius στο μερικώς κατεστραμμένο διαμέρισμα.

Δύο ανώνυμες πηγές ανέφεραν στο Se og Hor ότι η αστυνομία έχει ηχογραφημένα μηνύματα του 27χρονου στη γυναίκα στα οποία απειλεί να βάλει φωτιά στα ρούχα και τα υπάρχοντα του κοριτσιού.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της πρώην του Marius Borg Hoiby

Ο Marius Borg Hoiby είναι ύποπτος για πρόκληση σωματικής βλάβης και εγκληματικής βλάβης, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές του Όσλο την Τετάρτη. Ο ίδιος, σύμφωνα με τους Times, αρνείται τις κατηγορίες.

Συνελήφθη στις 4 Αυγούστου στο σχολείο Jansløkka, έξω από το κάστρο Skaugum, την κατοικία της οικογένειας του διαδόχου του νορβηγικού θρόνου.

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν περίεργες και επώδυνες. Την τελετυαία εβδομάδα έλαβα πολλά τηλεφωνήματα, μηνύματα σχετικά με τον πρώην σύντροφό μου» έγραψε η πρώην κοπέλα του Juliane στον λογαριασμό της στα social media.

«Αρχικά, θα ήθελα να στείλω τις θερμές μου σκέψεις σε όσους επηρεάζονται από την υπόθεση. Αν και η πιο στενή οικογένεια και οι φίλοι το γνώριζαν αυτό, δεν επιλέγω πλέον να παραμείνω σιωπηλή. Γιατί στην πραγματικότητα δεν μπορώ να σιωπήσω άλλο.

Και για να απαντήσω στα στοιχεία. Ναι. Έχω υποστεί στο παρελθόν ψυχολογική και σωματική βία από το εν λόγω άτομο. Εκεί που η ψυχολογική βία ήταν πιο βάναυση για εμένα.

Δεν το μοιράζομαι γιατί θέλω οίκτο… Ή για να εστιάσω σε εμένα… Αυτό έχει ξανασυμβεί. Και αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα» έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.