Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα σε έναν οδηγό ταξί και τρεις αλλοδαπούς τουρίστες. Ο οδηγός ισχυρίζεται ότι οι πελάτες του αρνούνταν να του δώσουν τα χρήματα που αντιστοιχούν στην διαδρομή που διέσχισαν.

Ένας από τους λόγους είναι ότι οι τουρίστες έκλεισαν για μία συγκεκριμένη διαδρομή με τον οδηγό ταξί, ωστόσο πάνω στην Βασιλίσσης Σοφίας ανέφεραν πως θέλουν να κατέβουν. Παρόλα αυτά όταν πήγαν να τον πληρώσουν και τους ανέφερε το αντίτιμο, εκείνοι αρνήθηκαν να τον πληρώσουν. Ισχυρίζονταν δε πως δεν έπρεπε να πληρώσουν.

Τι δείχνουν τα βίντεο

Στο πρώτο βίντεο, ο οδηγός φαίνεται να ζητά να του δώσουν τα χρήματα που αντιστοιχούν στην κούρσα. Στην συνέχεια βγαίνουν από το αυτοκίνητο με τον ίδιο να τους λέει πως έρχεται η αστυνομία κρατώντας την βαλίτσα ενός εξ αυτών.

Την ίδια ώρα πλησιάζουν και αρκετοί περαστικοί που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβη. Οι τουρίστες φώναζαν πως έχουν ήδη πληρώσει μέσα στην εφαρμογή. Τελικά κατάφεραν να φύγουν από το σημείο.

Στο τρίτο βίντεο φαίνεται να ανέλαβε η αστυνομία τους τουρίστες, καθώς κατάφερε να τους βρουν και να τους σταματήσουν. Φαίνεται  δε πως οι αστυνομικοί ζητούν τα στοιχεία των τουριστών προκειμένου να εξακριβώσουν τα στοιχεία τους.

Δείτε τη στιγμή που ο οδηγός ταξί καβγαδίζει με τους τουρίστες