Έχουν περάσει 41 χρόνια από τότε που έκανε την παρθενική της εμφάνιση στον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας, αλλά η Μαντόνα συνεχίζει να τραβάει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμα κι αν έχει να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ από το 2019, όταν και βγήκε στην αγορά το «Madame X», η «βασίλισσα της pop» ξέρει πως να κεντρίζει το ενδιαφέρον των media – είτε πρόκειται με την περιοδεία της The Celebration Tour που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο είτε με την προσωπική της ζωή.

Αυτή, η τελεταία, είναι που έκανε τα φλας των παπαράτσι να αστράφτουν στην Ιταλία τις προηγούμενες ημέρες. Η Μαντόνα ταξίδεψε για διακοπές στο γνωστό τουριστικό θέρετρο Πορτοφίνο, έχοντας δίπλα της τον νέο -και κατά 37 χρόνια νεότερο- σύντροφό της.

Ο Ακίμ Μορίς είναι ένας 28χρονος Τζαμαϊκανός ποδοσφαιριστής. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2022 κατά την διάρκεια μιας φωτογράφισης για το περιοδικό Paper. Ωστόσο, φέρεται να είναι μαζί, τον τελευταίο ένα μήνα. Την 4η Ιουλίου, η Μαντόνα πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ και εκεί εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Ακίμ Μορίς.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Μαντόνα και ο Μορίς άρχισαν να βγαίνουν στις αρχές του καλοκαιριού, όταν η pop star χώρισε από τον 30χρονο πυγμάχο  Τζος Πόπερ μετά από έναν χρόνο σχέσης.

Το ζευγάρι βρίσκεται στην Ιταλία τις τελευταίες ημέρες, καθώς εκεί αναμένεται να γιορτάσουν τα 66α γενέθλια της Μαντόνα στις 16 Αυγούστου.