Το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο της ανθρωπιστικής εθελοντικής οργάνωσης «Humanity Greece» στο Μεταξουργείο, στην Αθήνα, επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης 13 Αυγούστου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με τους ανθρώπους της οργάνωσης και τους εθελοντές που συνάντησε για το έργο που επιτελούν.

Βοήθησε μαζί με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στην προετοιμασία γευμάτων

Ταυτόχρονα παρείχε και ο ίδιος εθελοντική εργασία στην κουζίνα του κέντρου, καθώς, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «δίνει ιδιαίτερη σημασία στις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης και του εθελοντισμού». Φόρεσε την ποδιά των εθελοντών και βοήθησε μαζί με τον πρώην υποψήφιο ευρωβουλευτή Νάσο Παπαργυρόπουλο στην προετοιμασία γευμάτων.

«Η «Humanity Greece» έχει ένα πολύπλευρο έργο αλληλεγγύης σε σταθερή βάση, αλλά και σε επείγουσες καταστάσεις, εξασφαλίζοντας φρέσκο φαγητό και για τα κλιμάκια που επιχειρούν σε πύρινα μέτωπα εντός της Αττικής, ενώ συνδράμει και τους πυρόπληκτους της βορειοανατολικής Αττικής», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της εθελοντικής εργασίας

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο κατά τη διάρκεια της εθελοντικής εργασίας

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της εθελοντικής εργασίας

Σημειώνεται επίσης ότι τον Δεκαπενταύγουστο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεντέλης.