Σε επαγγελματικό οργασμό βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η Κέιτι Πέρι.

Η γνωστή μουσικός είναι έτοιμη να επιστρέψει στη δισκογραφία μετά από περίπου 4 χρόνια, με τη νέα της δουλειά να έχει τον τίτλο «143».

Το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο διάστημα να περνάει τον περισσότερο χρόνο της μεταξύ στούντιο και γυρισμάτων των νέων της βίντεο κλιπ.

Ωστόσο, όταν βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο δεν χάνει την ευκαιρία να μας δείχνει στα social media πως περνάει. Έτσι, μετά το βίντεο που ανέβασε με τον σύντροφό της Ορλάντο Μπλουμ να βουτάνε στη θάλασσα από ένα ελικόπτερο, τώρα ήρθε μια νέα -καυτή- ανάρτηση.

Η 39χρονη pop star «ανέβασε» δύο φωτογραφίες της στο Instagram φορώντας ένα χρυσό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, το οποίο κολακεύει το πλούσιο μπούστο της. Όπως ήταν αναμενόμενο, το internet πήρε «φωτιά» και τα likes έπεσαν «βροχή».

Μια ανάρτηση που ήρθε λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι βρίσκεται υπό έρευνα από τις ισπανικές Αρχές, εξαιτίας τους χορού της στο βίντεο κλιπ του κομματιού «Lifetimes» .

Όπως έκανε γνωστό το Τμήμα Περιβάλλοντος των Βαλεαρίδων Νήσων, κάποιες σκηνές του βίντεο γυρίστηκαν  στους προστατευόμενους αμμόλοφους του φυσικού πάρκου Σες Σαλίνες, χωρίς ωστόσο να έχουν ζητήσει άδεια από τις Αρχές.

Έτσι, το Τμήμα έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει αν προκλήθηκε κάποια περιβαλλοντική ζημιά στην παραλία κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.