Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έγινε μια σύλληψη σε σχέση με το θάνατο του πρωταγωνιστή των Friends, Μάθιου Πέρι.

Σύμφωνα με το NBC News, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν ένα άτομο στη Νότια Καλιφόρνια την Πέμπτη. Πρόκειται για την τελευταία εξέλιξη στην έρευνα για τον θάνατο του Πέρι από ατύχημα τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο 54χρονος βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στις 28 Οκτωβρίου 2023. Μετά τη διενέργεια νεκροψίας, το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες κατέγραψε ως αιτία θανάτου του την υπερβολική δόση κεταμίνης.

«Δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτή τη θεραπεία»

Ο Πέρι φέρεται να κατανάλωνε κεταμίνη ως φάρμακο για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του, την κατάθλιψη και το άγχος του. Ο σταρ ήταν ειλικρινής για το πώς ο εθισμός είχε επηρεάσει τη ζωή του στα απομνημονεύματά του Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing (2022).

Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, η αστυνομία του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την ομοσπονδιακή αστυνομία για να ερευνήσει από πού πήρε ο Μάθιου την κεταμίνη.

Η τελευταία του θεραπεία πριν από τον θάνατό του ήταν μια εβδομάδα πριν, καθώς ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι η κεταμίνη «δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτή τη θεραπεία» λόγω του μικρού χρόνου παραμονής της κεταμίνης στον ανθρώπινο οργανισμό.

*Με πληροφορίες από: The Mirror