Απάντηση στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό για την υπόθεση υιοθεσίας του πυρόπληκτου σκυλιού έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέθεσε την ανακοίνωση του Dog’s Voice, υπογραμμίζοντας πως «ξέρω ότι ενόχλησε η παρουσία μου από την πρώτη στιγμή στο πεδίο της καταστροφής, και η σύγκριση με τον άφαντο… Τομ Κρουζ. Όμως το πρόβλημα της έλλειψης ενσυναίσθησης του κ. Μητσοτάκη είναι δομικό στοιχείο του χαρακτήρα του και δεν λύνεται πετώντας λάσπη στον αντίπαλο».

Παράλληλα τονίζει ότι «η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός βρίσκονται σε τέτοιο παροξυσμό μεγαλομανίας που δεν ψέλλισαν έστω μια συγγνώμη προς τους εκατοντάδες συμπολίτες μας οι οποίοι έμειναν χωρίς στέγη, περιουσία και βιος. Αντίθετα, τους χαρακτήρισαν λίγους».

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη «η συμπεριφορά τους απέναντί μου είναι ένα πταίσμα μπροστά σε αυτή την ύβρι».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Λυπάμαι που τις μέρες μιας τέτοιας καταστροφής είμαι αναγκασμένος να απαντήσω σε προσωπικό ζήτημα, αλλά η επιβίωση του καθεστώτος Μητσοτάκη στηρίζεται διαχρονικά στη σπίλωση των πολιτικών του αντιπάλων. Το καθεστώς διασπείρει τα χυδαία ψέματα μέσω των ΜΜΕ του, τα έμμισθα τρολ του αναλαμβάνουν, και η ρετσινιά μένει.

Ο Πρωθυπουργός λοιπόν έβαλε τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, τον κ. Ρωμανό, να με παρουσιάσει σαν απατεώνα, που είπε ότι θα υιοθετήσει πυρόπληκτο σκυλάκι, το έκανε μια βόλτα και το γύρισε πίσω.

Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι ώστε να εκτελούμε εντολές Γκρίνμπεργκ στη ζωή μας, και επειδή η ζωοφιλία είναι στοιχείο ταυτοτικό για μένα, αναδημοσιεύω την ανακοίνωση του Dog’s Voice.

«Το συγκεκριμένο ζώο είχε τελικά κηδεμόνα, ο οποίος δεν είχε περαστεί ως ιδιοκτήτης στο Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς. Ενημερώσαμε τον κ. Κασσελάκη και ζήτησε να φιλοξενήσει κάποιο άλλο που έχει ανάγκη, διαδικασία που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη».

Ξέρω ότι ενόχλησε η παρουσία μου από την πρώτη στιγμή στο πεδίο της καταστροφής, και η σύγκριση με τον άφαντο… Τομ Κρουζ. Όμως το πρόβλημα της έλλειψης ενσυναίσθησης του κ. Μητσοτάκη είναι δομικό στοιχείο του χαρακτήρα του και δεν λύνεται πετώντας λάσπη στον αντίπαλο.

Θα ζητούσα από τον εκπρόσωπο του κ. Μητσοτάκη να επανορθώσει αλλά είναι μάταιο.

Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός βρίσκονται σε τέτοιο παροξυσμό μεγαλομανίας που δεν ψέλλισαν έστω μια συγγνώμη προς τους εκατοντάδες συμπολίτες μας οι οποίοι έμειναν χωρίς στέγη, περιουσία και βιος. Αντίθετα, τους χαρακτήρισαν «λίγους».

Η συμπεριφορά τους απέναντί μου είναι ένα πταίσμα μπροστά σε αυτή την ύβρι».