Σε ένα ιδιότυπο «κυνήγι θησαυρού» με… εσώρουχα, επιδόθηκε μοντέλο στην Ισπανία.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται ότι ήταν η απόφαση της Λόπεζ να αφήσει ένα από τα εσώρουχά της δίπλα σε ψωμιά σε φούρνο σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα, στο επίμαχο βίντεο σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Mercadona φαίνεται η Λόπεζ να βγάζει το ροζ εσώρουχό της και να το αφήνει δίπλα σε ένα ψωμί υπό το βλέμμα ενός εμβρόντητου πελάτη.

Τα βίντεο που ανέβαζε στο Instagram

Ακόμη, σε άλλα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μοντέλο από τη Βρετανία έκανε κάτι αντίστοιχο με τα εσώρουχά της και σε άλλους δημόσιους χώρους.

Έκκληση των Ισπανών στις αρχές

Μετά τα βίντεο αυτό Ισπανοί απευθύνουν έκκληση στις αρχές να παρέμβουν. «Αν σε πιάσουμε σε σούπερ μάρκετ, θα σε σύρουμε από τα μαλλιά σε όλους τους διαδρόμους» της γράφουν χαρακτηριστικά. Όπως υποστηρίζουν οι οργισμένοι σχολιαστές η κίνηση της Λόπεζ στο σούπερ μάρκετ αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Η ίδια, πάντως, εμφανίζεται απτόητη καθώς σε άλλο βίντεό της στο Instagram ακούγεται να λέει «θα επιστρέψω και θα αφήσω μια μικρή «δωρεά» στα hot dog πριν να φύγω». «Είμαστε ενήμεροι για το περιστατικό και οι δικηγόροι μας που έχουν ενημερωθεί, θα αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουμε» δήλωσε εκπρόσωπος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ που «βανδάλισε» η Λόπεζ.