Στη σύλληψη τεσσάρων υπόπτων για τη δολοφονία του ηθοποιού του «General Hospital» Johnny Wactor προχώρησαν οι αρχές.

Ο Johnny Wactor δολοφονήθηκε τον Μάιο όταν προσπάθησε να αποτρέψει τους δράστες που προσπαθούσαν να κλέψουν το αυτοκίνητό του.

Οι τρεις από τους άνδρες, ηλικίας 18 έως 22 ετών, κατηγορούνται για φόνο, ενώ ο τέταρτος κρατήθηκε ως βοηθός, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Ο 37χρονος Johnny Wactor πυροβολήθηκε θανάσιμα στο στήθος γύρω στις 3:25 στις 25 Μαΐου έξω από το νυχτερινό κέντρο Level 8 στο Λος Άντζελες όπου εργαζόταν.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο ηθοποιός είχε μόλις φύγει από το μπαρ στην ταράτσα με έναν συνάδελφό του όταν είδε τους τρεις άντρες στο αυτοκίνητό του. Ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε χωρίς να προκληθεί.

Ο Johnny Wactor μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Ο 18χρονος Robert Barceleau, o 18χρονος Leonel Gutierrez και ο 18χρονος Sergio Estrada κατηγορούνται για τον φόνο του Johnny Wactor μετά τα εντάλματα που οδήγησαν στη σύλληψή τους. Ο 22χρονος Frank Olano κατηγορείται ως συνεργός τους.

Συντετριμμένη η μητέρα του Johnny Wactor

Δεν έχουν κοινοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συλλήψεις ή τα στοιχεία που εντοπίστηκαν.

Η αστυνομία ερευνούσε τη συμμορία Florencia 13 που συνδέεται με κλοπές αυτοκινήτων στην περιοχή, σύμφωνα με τους Los Angeles Times αι το TMZ.

Η δολοφονία του ηθοποιού κυριάρχησε στα media, πυροδοτώντας μάλιστα τη συγκέντρωση φίλων και συγγενών του ηθοποιού έξω από το δημαρχείο του Λος Άντζελες, οι οποίοι ζήτησαν δικαιοσύνη μετά τη δολοφονία του.

«Η θλίψη είναι ο μόνιμος σύντροφός μου. Δεν μπορώ να του ευχηθώ χρόνια πολλά στις 31 Αυγούστου. Θα γινόταν 38 ετών. Δεν μπορώ να τον ρωτήσω αν θα γυρίσει σπίτι για τα Χριστούγεννα. Δεν μπορώ να τον ρωτήσω πώς πέρασε τη μέρα του. Ζητώ από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, να μιλήσει» ανέφερε η μητέρα του Johnny Wactor, Scarlett.