Το βίντεο καταγράφει έναν 43χρονο παιδεραστή να απαγάγει την ανήλικη, αφού πρώτα την έχει ναρκώσει, και να τη σέρνει σε μια βαλίτσα το δωμάτιο ξενοδοχείου που είχε κλείσει εκ των προτέρων.

Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του από το βίντεο κάμερας ασφαλείας.

Το κορίτσι εντοπίστηκε στο σπίτι του δράστη, ο οποίος μετά τη σύλληψή του καταδικάστηκε σε φυλάκιση 49 ετών, δεμένο χειροπόδαρα.

Μαζί με τον 43χρονο συνελήφθη και μία συνεργός του.

Καταγράφηκε σε κάμερες ασφαλείας

Ο δράστης καταγράφηκε από κάμερες να μεταφέρει την 12χρονη αφού την είχε πρώτα ναρκώσει. Ύστερα την μετέφερε σε δωμάτιο ξενοδοχείου που είχε κλείσει και την έδεσε χειροπόδαρα, έχοντάς την πάντα υπό την επήρεια αναισθητικής οισίας.

Το κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού επανειλημμένα από τον δράστη. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως προχώρησαν από κοινού με την συνεργό του στις καταγελλόμενες αποτρόπαιες πράξεις. Χαρακτηριστικό είναι πως κατά την σύλληψή του ο δράστης φαίνεται να ξεσπάει σε λυγμούς όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο. Λυγμούς περισσότερο για την σύλληψη παρά για τις πράξεις.

Το υλικό το οποίο δόθηκε στην αστυνομία από το ξενοδοχείο, έπαιξει κομβικό ρόλο στην καταδίκη του δράστη σε φυλάκιση 49 ετών. Η 12χρονη επιζήσασα βρίσκεται σε ειδική κλινική αποκατάστασης για να συνέλθει από τα σοβαρά ψυχικά και σωματικά τραύματά της. Το θέμα ανακινήθηκε από μεγάλο βραζιλιάνικο δίκτυο, με την αστυνομία της χώρας να δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την δράση του 43χρονου παιδιοβιαστή.

Πρόκειται για ακόμα ένα περιστατικό βιασμού που έχει συνταράξει τον κόσμο σε λίγες μόλις μέρες.

Πηγή: Megatv.com