Σοκ προκάλεσε το νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα Σάββατο 17 Αυγούστου στα Χανιά, στην Κρήτη, με θύματα νέους ανθρώπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretapost.gr, νεκροί είναι ένα αγόρι 15 χρονών, ένας 19χρονος και ένας 20χρονος.

Την ίδια ώρα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων μάχη για τη ζωή της δίνει μία 22χρονη η οποία φέρει σοβαρότατα τραύματα με τους γιατρούς να αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη.

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν ένα επιβατηγό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με μίνι βαν στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Γαλατά.

Οι τέσσερις νέοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο και εγκλωβίστηκαν μέσα στα συντρίμμια με αποτέλεσμα να βρεθεί στο σημείο δύναμη της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 19χρονο και τον 20χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και επιχείρησαν να τους επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα ενώ ο 15χρονος και η 22χρονη διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο φέροντας βαρύτατα τραύματα.

Στιγμιότυπο από το σημείο του δυστυχήματος στην Κρήτη

Λίγη ώρα αργότερα ο 15χρονος υπέκυψε στα τραύματά του ενώ η 22χρονη εισήχθη εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σημειώνεται ότι στο μίνι βαν επέβαιναν 19 άτομα από τα οποία τέσσερα τραυματίστηκαν ελαφρά και διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο.

Στιγμιότυπο από το σημείο του δυστυχήματος στην Κρήτη

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα σημειώθηκε ένα ακόμα τροχαίο στον ΒΟΑΚ, στο ύψος των Σισών, όταν από σύγκρουση μηχανής με φορτηγό τραυματίστηκε θανάσιμα μια τουρίστρια, συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα, ενώ η οδηγός νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Δείτε βίντεο από το σημείο της σημερινής τραγωδίας:

YouTube video player