Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στην περιοχή του Πτελεού, στη Μαγνησία, καθώς εντοπίστηκε σορός άνδρα, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Το πτώμα βρέθηκε σε δύσβατο σημείο του χωριού, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να λένε πως βρέθηκε γυμνός, με τη ζώνη του να βρίσκεται στο ύψος των μηρών, γεγονός που κινεί τις υποψίες ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα taxydromos.

Δυνάμεις της ΕΜΑΚ βρίσκονται στο σημείο, προκειμένου να απομακρύνουν τη σορό, ενώ επίσης έχει κληθεί ιατροδικαστής.

Ερευνάται αν η σορός ανήκει στον 49χρονο που αγνοείτο από τον Απρίλιο

Πιθανολογείται ότι η σορός ανήκει στον άτυχο 49χρονο Γιάννη Κ., ο οποίος εξαφανίστηκε το Απρίλιο. Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε από τις αρχές θα αποφανθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και και αν τελικά η σορός ανήκει στον 49χρονο άντρα.

Για το συμβάν, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, έχει ενημερωθεί η οικογένεια του 49χρονου και ο δικηγόρος της, ενώ ήδη η περιοχή έχει αποκλειστεί. Οι συγγενείς του έχουν ζητήσει να γίνει ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η εξαφάνιση του 49χρονου

Ο 49χρονος Γιάννης, έμενε μόνος του εδώ και χρόνια. Το κινητό του ήταν και παραμένει κλειστό ενώ δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής από την Τρίτη 23 Απριλίου. Στο σπίτι του, το παράθυρο ήταν ανοικτό, το ραδιόφωνο έπαιζε και το φως ήταν αναμμένο, όπως είχε αναφερθεί στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» . Το μπουφάν του με όλα τα προσωπικά του αντικείμενα εκτός του κινητού του εντοπίστηκαν στο ελαιοτριβείο της περιοχής.

Ο 49χρονος, το πρωί της ημέρας που χάθηκε κάλεσε ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκε στις 7 παρά δέκα από τη διασταύρωση κοντά στο σπίτι του. Είπε στον οδηγό που τον μετέφερε να τον αφήσει στην πλατεία του Πτελεού, για να πάρει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, με προορισμό τον Βόλο.