Στον 45χρονο Γιάννη Καραμπάτση ανήκει όπως όλα δείχνουν το πτώμα που βρέθηκε την Κυριακή  στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας.

Τα ίχνη του άτυχου άνδρα είχαν χαθεί από τον περασμένο Απρίλιο και η εξαφάνισή του είχε απασχολήσει την εκπομπή του MEGA «Φως στο Τούνελ».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγγενείς 45χρονο φέρεται να τον αναγνώρισαν από το τατουάζ που έχει στην πλάτη αλλά η εξέταση του DNA θα δώσει την τελική απάντηση.

Το πτώμα βρέθηκε μέσα σε ρέμα με ποτάμι και ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Το εντόπισε κάτοικος της περιοχής που πότιζε τον κήπο του. Βλέποντας το πρόβλημα με τη ροή του νερού πήγε στο σημείο για να ελέγξει τι συμβαίνει και το είδε να επιπλέει.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής ζητήθηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Δεν ήταν δεμένος

Σύμφωνα με πληροφορίες το παντελόνι που φορούσε είχε κατέβει στο ύψος των γονάτων του και φαινόταν σαν να τον είχαν δέσει με ζώνη.

Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες βρήκε τραγικό θάνατο ο άτυχος άνδρας κι αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η οικογένεια από την πλευρά της όρισε τεχνικό σύμβουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σημείο είχε ερευνηθεί από τις Αρχές και από εθελοντές αλλά τότε δεν είχε εντοπιστεί κάτι.

Σοκαρισμένη από τις εξελίξεις η θεία του Γιάννη, Χαρούλα Καλτσούνη, δήλωσε στο «Φως στο Τούνελ»:

«Το μόνο που θέλουμε τώρα είναι να μάθουμε την αλήθεια. Τι του συνέβη, πως βρέθηκε εκεί κι αν ευθύνονται κάποιοι γιαυτό να τιμωρηθούν. Ο Γιάννης δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Θέλουμε να χυθεί άπλετο φως».