Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο ένας από τους τρεις άνδρες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των άγριων επεισοδίων που έλαβαν χώρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε γνωστό beach bar της Χανιώτης, στη Χαλκιδική.

Το άγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς, μαχαιρώματα και ξύλο, εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε Βούλγαρους θαμώνες και μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων ανθρώπων που εκείνη την ώρα διασκέδαζαν στο μαγαζί.

Ένας άντρας τραυματίστηκε στο στήθος από πυροβόλο όπλο, με την κατάστασή του να κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. Ένας ακόμη τραυματίστηκε από μαχαίρι και ένας υπέστη κακώσεις από ξυλοδαρμό.  Δύο ασθενοφόρα παρέλαβαν και τους τρεις τραυματίες και τους μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κασανδρείας, ενώ ο τραυματισμένος από πυροβολισμό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Πέντε συλλήψεις

Την ώρα της συμπλοκής στο beach bar ήταν σε εξέλιξη βραδιά ζωντανής μουσικής.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε πέντε συλλήψεις και ερευνά τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε το αιματηρό επεισόδιο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του beach bar ήρθε σε αντιπαράθεση με περίπου τέσσερις θαμμώνες, οι οποίοι έφεραν ρόπαλα και μαχαίρια.

Στο σημείο κλήθηκε και η ΟΠΚΕ, ενώ μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί ακούστηκαν και πυροβολισμοί.

Η περιγραφή διασώστη

«Περίπου στις 24:00 ειδοποιήθηκα για σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς και αρκετούς εμπλεκόμενους σε παραλιακό κατάστημα της περιοχής μας… Σε δύο λεπτά ακριβώς έκανα άφιξη στο σημείο ως πρώτος ανταποκριτής με όλο τον εξοπλισμό και κατευθείαν εστίασα στον άτυχο άντρα, ο οποίος είχε δεχθεί μια σφαίρα στο στέρνο…» περιγράφει ο εθελοντής διασώστης, Ιωάννης Κολοκυθάς, που βρέθηκε στο σημείο.

«Κατόπιν επικοινωνίας με το ΕΚΑΒ ζήτησα συγκεκριμένες οδηγίες για το περιστατικό με τραύμα από σφαίρα… Ταυτόχρονα ζήτησα δύο ασθενοφόρα, μιας και υπήρχαν και άλλοι δύο τραυματίες και ειδικά ο ένας από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι σε συνδυασμό με το σπρέι πιπεριού» αναφέρει ο κ. Κολοκυθάς, σε ανάρτησή του, όπου τη συνοδεύει με φωτογραφίες από το συμβάν.

Οι εικόνες σοκάρουν

Μετά την άγρια συμπλοκή σε beach bar/ Εικόνα από facebook

Μετά την άγρια συμπλοκή σε beach bar/ Εικόνα από facebook

Μετά την άγρια συμπλοκή σε beach bar/ Εικόνα από facebook

Δείτε την ανάρτηση του διασώστη