Στα 88 του χρόνια και μετά από προβλήματα με την υγεία του, καθώς είχε υποστεί εγκεφαλικό, ο διάσημος ηθοποιός Αλέν Ντελόν πόζαρε στον φακό για την κόρη του Ανούσκα έναν μήνα πριν από τον θάνατό του.

Ο Αλέν Ντελόν παρέμενε γοητευτικός και καθηλωτικός παρά τα χρόνια και τις δυσκολίες που είχε κληθεί να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια.

Με διαπεραστικό βλέμμα πόζαρε στον φακό τον Ιούλιο, μόλις έναν μήνα πριν από τον θάνατό του. Ήταν στις 13 Ιουλίου που η αγαπημένη του κόρη Ανούσκα ανέβασε δύο φωτογραφίες του πατέρα της στο Instagram.

Η συγκινητική ανάρτηση για τον Αλέν Ντελόν

Μια συγκινητική ανάρτηση που δείχνει τον διάσημο ηθοποιό εν μέρει καταβεβλημένο, αλλά με ζωηρό βλέμμα και περιποιημένα γένια αφού είχε μόλις δεχθεί την περιποίηση του έμπειρου κομμωτή Φαμπιάν Προβόστ, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Gala.

«Γιατί ό,τι κι αν γίνει, όπως λένε ‘το σόου πρέπει να συνεχιστεί!’ Ο Ντελόν θα είναι πάντα ο Ντελόν. Πάντα όμορφος. Πάντα άψογος. Πάντα κομψός. Σαν το καλό κρασί! Αιώνια σπουδαίος», έγραψε στη λεζάντα η Ανούσκα για τον πατέρα της Αλέν Ντελόν.

Εξήγησε μάλιστα ότι ανέβασε -με τη σύμφωνη γνώμη του Αλέν Ντελόν – αυτές τις φωτογραφίες του πατέρα της γιατί «τον είχε βρει όμορφο», ενώ και «ο ίδιος θεώρησε ότι ήταν όμορφος».

Λίγους μήνες νωρίτερα είχε ποζάρει ξανά στον φακό της κόρης του ενώ βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού της.

«Παρασκευή πρωί έβγαλα φωτογραφία τον πατέρα μου. Κατά τη γνώμη μου, πρόκειται για μια ανάμνηση από τις στιγμές μας. Παίρνοντας πρωινό μαζί του νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη.

Είναι μια μοναδική στιγμή γλυκύτητας στον κόσμο της βαρβαρότητα. Τον βρήκα όμορφο. Με το αιώνιο ατσάλινο γαλάζιο βλέμμα του, ζωηρό, σαν μαχητής, που μου δίνει δύναμη αφάνταστη. Τον δικό μου αθάνατο.

Του έδειξα τη φωτογραφία, τη βρήκε όμορφη, τόσο όμορφη που τον ρώτησα αν θα μπορούσα να τη μοιραστώ μαζί σας, με το κοινό του που νοιάζεται για αυτόν. Με τη σύμφωνη γνώμη του λοιπόν, ορίστε. Και στις ανησυχίες σας απαντά: «Μην ανησυχείτε» ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας η κόρη του Αλέν Ντελόν μόλις τέσσερις μήνες πριν τον θάνατό του.