Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν σχεδιάζει να προσκαλέσει τον μικρότερο αδερφό του πρίγκιπα Χάρι όταν φτάσει η στιγμή της στέψης του σε βασιλιά σύμφωνα με γνώστες.

Αν και κάποτε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι ήταν κοντά, πιστεύεται ότι τα δύο αδέρφια δεν έχουν μιλήσει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.

Είναι αποξενωμένοι κάτι που ένας στενός φίλος τους περιέγραψε ως τρομερά λυπηρό.

Οι φίλοι του 42χρονου ανέφεραν ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θέλει ο 39χρονος πρίγκιπας Χάρι να είναι παρών στη στέψη του.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εστιάζει στην οικογένειά του

«Φέτος η εστίασή του ήταν πολύ στη γυναίκα του, τα παιδιά του και τον πατέρα του. Ο αδερφός του δεν είναι πραγματικά κάτι που συζητιέται» επισημαίνει πηγή κοντά στον πρίγκιπα Γουίλιαμ στους The Sunday Times.

Τόσο η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον όσο και ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκαν με καρκίνο νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να έμαθαν για τη διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον ταυτόχρονα με το ευρύ κοινό. Όταν δηλαδή η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε με ένα συγκλονιστικό βιντεοσκοπημένο μήνυμά της τη διάγνωσή της.

Μια πηγή κοντά στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ ανέφερε ότι επικοινώνησαν ιδιωτικά με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον για να τους ευχηθούν να είναι καλά, αλλά η επαφή δεν βρήκε ανταπόκριση.

Ο πρίγκιπας Χάρι, όπως αποκάλυψε στα εκρηκτικά του απομνημονεύματα «Spare», αισθάνεται περιφρονημένος από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του αδερφού του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Τα αδέρφια δεν πιστεύεται ότι έχουν μιλήσει μετά την κηδεία της γιαγιάς τους βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται αυτές τις ημέρες σε τετραήμερη περιοδεία στην Κολομβία.

Με πλήθος ενόπλων αστυνομικών να τους ακολουθεί, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν επισκεφθεί σχολεία, έχουν φυτέψει δέντρα και έχουν συμμετάσχει σε μαθήματα ντραμς.