Άλλο ένα επεισόδιο με ξυλοδαρμούς ανάμεσα σε επιβάτες πλοίου σημειώθηκε αυτή τη φορά σε δρομολόγιο από Χανιά προς Πειραιά. Ξεκίνησε πάλι από παρατήρηση, όπως και το άλλο επεισόδιο που είχε σημειωθεί σε πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα με αποτέλεσμα 11 άτομα να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Αυτή τη φορά όμως δεν αφορούσε ενόχληση επιβάτη για πρόκληση φασαρίας, αλλά κάποιο πρόβλημα στις τουαλέτες (δεν ήταν ανοιχτές ή δεν λειτουργούσαν) για το οποίο έγινε παρατήρηση προς το προσωπικό του πλοίου. Η αρχική λογομαχία όμως κατέληξε σε άγριο καυγά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο της ΕΡΤ, τα αίματα «άναψαν» και γρήγορα η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει. Όταν ο επιβάτης άρχισε να παραπονιέται για το πρόβλημα στις τουαλέτες τα μέλη του προσωπικού θέλησαν να τον ηρεμήσουν.

Ο ένας καυγάς έφερε κι άλλον

Αυτό όχι μόνο δεν είχε αποτέλεσμα, αλλά ο επιβάτης και ένα μέλος του πληρώματος κατέληξαν να πιάνονται στα χέρια.

Στη συνέχεια ένας άλλος επιβάτης επιτέθηκε στον άνδρα που ξεκίνησε τον καυγά, ζητώντας του τον λόγο που εξυβρίζει το προσωπικό του πλοίου. Αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει δεύτερος γύρος τσακωμού αυτή τη φορά μεταξύ επιβατών.

Ωστόσο, η φασαρία έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, με το πλοίο να συνεχίζει κανονικά το δρομολόγιό του προς το λιμάνι του Πειραιά.