H Ντέμι Μουρ (Demi Moore) επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα αφού όπως έχει αποκαλύψει είναι ένας από τους αγαπημένους της καλοκαιρινούς προορισμούς.

Αυτή τη φορά η Xολιγουντιανή σταρ βρέθηκε στους όμορφους Παξούς, αλλά η έκπληξη ήταν ότι βρισκόταν μαζί με τον αγαπημένο ηθοποιό και σκηνοθέτη, Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Οι δυο τους τους συναντήθηκαν και πέρασαν μαζί όμορφες στιγμές, όπως δείχνουν τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε ο γνωστός σκηνοθέτης.

«Μια ευχάριστη στάση στους Παξούς. Καλωσόρισες», έγραψε στις φωτογραφίες του με την Ντέμι Μουρ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αυτή τη φορά βρέθηκε στο νησί όχι για γυρίσματα αλλά για να κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την καλή του φίλη Ντέμι Μουρ!

H Ντέμι Μουρ είχε αναφέρει πως είχε απολαύσει τη σειρά «Maestro», το μεγαλύτερο μέρος της οποίας γυρίστηκε στους Παξούς.

Η βραδινή τους έξοδος φαίνεται ότι ήταν απολαυστική αφού και οι δυο τους πόζαραν με χαμόγελο και αγκαλιασμένοι στο φακό.

Η ομοιότητα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τον πατέρα και τον αδερφό του

Στις αρχές Ιουνίου ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε μοιραστεί και μια σπάνια οικογενειακή και προσωπική του στιγμή, ο οποίος είχε αφήσει για λίγο τα γυρίσματα στους Παξούς και βρέθηκε στη Σαντορίνη προκειμένου να συναντήσει τον πατέρα του, αλλά και έναν από τους αδερφούς του.

Ομολογουμένως η ομοιότητα ανάμεσα στους τρεις είναι εμφανής, ενώ ο ίδιος ο Χριστόφορος έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης: «Οικογενειακή συνάντηση!!! Επίσκεψη στον μπαμπά και τον αδερφό».

Πηγή: GRACE