Ο πρίγκιπας Χάρι απαθανατίστηκε γεμάτος χαρά καθώς χόρευε σάλσα και απολάμβανε τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της περιοδείας του με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, στην Κολομβία.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους την Κυριακή στο Κάλι, με έναν από τους παλιούς φίλους του δούκα του Σάσεξ να αναφέρει ότι κρύβει τον θυμό και την απογοήτευσή του, καθώς θα προτιμούσε να βρίσκεται στη Βρετανία με τους φίλους και την οικογένειά του.

Μιλώντας στους Times, ο φίλος του πρίγκιπα Χάρι ισχυρίστηκε ότι είναι από τους λίγους που παίρνουν μηνύματα από τον πρίγκιπα Χάρι. «Είναι ένα θυμωμένο αγόρι. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελε».

«Νομίζω ότι του λείπει απελπισμένα το να βρίσκεται εδώ (στη Βρετανία) και θέλει να τον θαυμάζουν περισσότερο. Όποιος τον γνωρίζει νιώθει ότι θα προτιμούσε να είναι στην κορυφή εδώ με όλους να τον αγαπάνε, όπως κάνουν με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, μια πηγή κοντά του υποστήριξε ότι ο πρίγκιπας Χάρι αναμφίβολα νοσταλγεί την προηγούμενη ζωή του. «Έχει καταλήξει απομονωμένος από την οικογένεια και τους παλιούς του φίλους, σε ένα περιβάλλον όπου οι νέες φίλιες δεν είναι σαν αυτές που σφυρηλατείς ως νέος. Λάτρευε μια βραδινή έξοδο στην παμπ και να κάνει παρέα με φίλους στην εξοχή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο «κίνδυνος» της Βρετανίας

Και ενώ η συνεχιζόμενη ρήξη του πρίγκιπα Χάρι και της βασιλικής οικογένειας συνεχίζεται, ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams σημειώνει ότι η ομιλία της Μέγκαν Μαρκλ στο Κάλι την Κυριακή ήταν εξαιρετικά επιλεκτική. «Οι οικοδεσπότες της θα είναι ευχαριστημένοι που μίλησε στα ισπανικά.

Μιλώντας για την επιτυχία της περιοδείας τους σημείωσε ότι «σίγουρα ήταν μια επιτυχία όπως το βλέπουν. Έκανε highlight το προφίλ των Σάσεξ, το οποίο ήταν καθοριστικό για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ». Επισήμανε ωστόσο την αντίφαση μεταξύ του να πει ότι η Βρετανία είναι «πολύ επικίνδυνη» για να την επισκεφτεί κανείς πριν κάνει ένα ταξίδι στην Κολομβία.

«Το πρόβλημα είναι η καταστροφική οπτική του να λέει κανείς ότι η Βρετανία είναι πολύ επικίνυνη για να την επισκεφτεί και να πάει στην Κολομβία που είναι διαβόητη για τα υψηλά επίπεδα εγκληματικότητας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Αυτό είναι το παράλογο. Το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι εμπλέκεται σε μια μάχη με το υπουργείο Εσωτερικών για τα επίπεδα ασφάλειας που μπορεί να κερδίσει. Δεν αλλάζει το γεγονός ότι φέρεται να προτίμησε ένα ξενοδοχείο από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όταν βρέθηκε για τελευταία φορά στη Βρετανία. Δεν έχει κανένα νόημα».