Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλος και να αποκαλύψει τους υπεύθυνους για τον θάνατο του γιου στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική δηλώνει ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη.

Όπως λέει είναι αποφασισμένος να πάει την υπόθεση ακόμα και στο Μέγαρο Μαξίμου αν χρειαστεί για να αποδοθούν οι ευθύνες και μέσα στην οργή και τον πόνο για τον χαμό του παιδιού αναφέρει ότι «θα τους διαλύσει».

«Ήταν σάπια…»

«Σάπια, ξεκόλλησαν τα μέταλλα μαζί με τα καθίσματα. Να αναζητήσετε ευθύνες στον δήμαρχο που λειτουργεί χωρίς καμία αδειοδότηση. Αν δεν τη βρείτε εσείς οι δημοσιογράφοι… Θα παραδώσω αύριο στην κηδεία το παιδάκι μου στον Θεούλη μας και θα τους φάμε ζωντανούς. Εγώ την υπόθεση θα τη φτάσω μέχρι το Μαξίμου. Θα τους διαλύσω…», λέει ο πατέρας του Γιάννη μιλώντας στο STAR.

Όσο η οικογένεια του 19χρονου Γιάννη θρηνεί, αδυνατώντας να πιστέψει πως χάθηκε το βλαστάρι τους σε μια στιγμή χαράς, οι αστυνομικοί που φτάνουν στο σημείο συλλαμβάνουν τον υπεύθυνο του λούνα παρκ. 20 χρονια διατηρούσε το λούνα παρκ στο Πευκοχώρι. Ο ίδιος μίλησε  στο STAR: «Εγώ είμαι το αφεντικό εδώ, δίνω κατάθεση. Τώρα θα πάω στον εισαγγελέα. Υπογράφω τα χαρτιά…».

Αύριο η κηδεία

Οι συγγενείς και οι φίλοι του Γιάννη είναι απαρηγόρητοι. Ήθελαν να τον δουν στην πολεμική αεροπορία που ήταν και το όνειρο του 19χρονου. Η κηδεία του παιδιού θα γίνει στις 11 το πρωί στη Βέροια.