Eλεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην εισαγγελέα, οι δύο συλληφθέντες για την τραγωδία, που σημειώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Πρόκειται για τον 21χρονο χειριστή του παιχνιδιού, πάνω στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 19χρονος και για τον 58χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Ελλιπής ο φάκελος

Η εισαγγελέας έκρινε ότι είναι ελλιπής ο φάκελος, με τον οποίο παραπέμφθηκαν και θα πρέπει να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού (περιστρεφόμενα καθίσματα) έφυγε από τον τόπο του δυστυχήματος μετά το συμβάν και παρουσιάστηκε ορισμένες ώρες αργότερα στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας, που διενεργεί την προανάκριση, ενώ θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα μαζί με τον 58χρονο ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.

Είπε «θα το πάει δυνατά»

O άτυχος 19χρονος από τη Βέροια, ο οποίος παραθέριζε στη Χαλκιδική μαζί με την οικογένεια του βρήκε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ακαριαίο θάνατο.

Παράλληλα, η μαρτυρία του αδελφού του 19χρονου σοκάρει για τα όσα βίωσαν στο λούνα παρκ, καθώς όπως είπε είχαν καθίσει αλλού και ο υπεύθυνος λειτουργίας τους άλλαξε θέσεις.

«Είμαστε στο λούνα παρκ και καθίσαμε σε κάποιες θέσεις. Ο υπεύθυνος μας άλλαξε θέσεις. Προτού ξεκινήσει το παιχνίδι μας είπε ότι θα το πάει δυνατά. Στην αρχή χαλαρά και μετά γρήγορα» σημείωσε ο αδελφός του θύματος.