Η σταρ του Χόλιγουντ, Σάλμα Χάγιεκ, υπήρξε στενή φίλη με τον ηθοποιό Μάθιου Πέρι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Fools Rush In» του 1997, αποκαλύπτοντας στο παρελθόν ότι «όλα αυτά τα χρόνια» οι δυο τους μοιράστηκαν πολλές γλυκές στιγμές μαζί, γεμάτες «νοσταλγία και ευγνωμοσύνη».

Σε ένδειξη σεβασμού, ανήμερα της επαιτείου των 55ων γενεθλίων του Μάθιου Πέρι(19 Αυγούστου 1969), η Σάλμα Χάγιεκ, στενή φίλη του ηθοποιού, μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τιμήσει τη μνήμη του δημοφιλούς ερμηνευτή.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Χάγιεκ δημοσίευσε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1998 και απεικονίζει τους δύο τους χαμογελαστούς και αγαπημένους στο Λας Βέγκας. Στην περιγραφή, η ηθοποιός έγραψε ένα σύντομο και συγκινητικό μήνυμα: «Χρόνια πολλά, αγαπημένε μου φίλε. Σήμερα γιορτάζουμε τη ζωή σου και το γέλιο και την αγάπη που σκόρπισες».

O θάνατος

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε σούπερ σταρ ως Τσάντλερ Μπινγκ στη σειρά «Friends», βρέθηκε να επιπλέει μπρούμυτα σε ένα τζακούζι στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου- το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες ανέφερε σε έκθεση αυτοψίας που δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο ότι ο Πέρι, 54 ετών, πέθανε από «οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης».

Ο προσωπικός βοηθός του Μάθιου Πέρι, δύο γιατροί και δύο ακόμη άτομα κατηγορήθηκαν για την προμήθεια της κεταμίνης που προκάλεσε τον θάνατο του Πέρι, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές πρόσφατα.

Σε έγγραφα που κατατέθηκαν σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στην Καλιφόρνια, οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι ο βοηθός του Πέρι και ένας γνωστός του συνεργάστηκαν με δύο γιατρούς και έναν έμπορο ναρκωτικών για να προμηθευτούν κεταμίνη αξίας χιλιάδων δολαρίων. Ο ηθοποιός πάλευε για χρόνια με τον εθισμό.