Ανάρτηση-καταπέλτης από τη Μαρία Καρυστιανού με αφορμή την εκλογή της Ελίζας Βόζεμπεργκ στην προεδρία της Επιτροπής Μεταφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023» καυτηριάζει την ανάληψη των νέων καθηκόντων της ευρωβουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας «χωρίς να έχει αποδειχτεί εμπράκτως ούτε η ικανότητα ούτε η εντιμότητα ούτε και η γνώση που θα αποτελέσει την αρχή για την έρευνα και τη μελέτη».

Η Μαρία Καρυστιανού δεν χάνει το κουράγιο της για την απόδοση δικαιοσύνης και σημειώνει στην ανάρτησή της: «Τους  έχουμε στριμώξει για τα καλά». Δίνει τον τόνο λέγοντας: «Συνεχίζουμε απτόητοι μέχρι να αποκαλυφθούν όλα!» και καταλήγει:  «Ως το δίκαιο τέλος!».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Μετά το φονικότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ευρώπη, μετά το μεγαλύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης αναλαμβάνουν οι ΙΔΙΟΙ οι ΕΝΟΧΟΙ το σχετικό χαρτοφυλάκιο μεταφορών. Χωρίς να έχει αποδειχτεί εμπράκτως ούτε η ικανότητα ούτε η εντιμότητα ούτε και η γνώση που θα αποτελέσει την αρχή για την έρευνα και τη μελέτη , αναλαμβάνουν με το γνωστό δόλιο τρόπο το χαρτοφυλάκιο μεταφορών. Αστειότητες…. Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά ! Εσπευσμένα και βίαια αρπάζουν να ελέγξουν ο,τιδήποτε ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι προλαβαίνουν. Έχουμε εξοικειωθεί με την κάθε κίνηση του εγκληματία . Πριν από τον ίδιο γνωρίζουμε πια τι θα σκεφτεί. Αυτό που εξαρχής μας φαινόταν αδιανόητο είναι πλέον η κανονικότητα που ξεκάθαρα πια αντιλαμβανόμαστε.. Συνεχίζουμε απτόητοι μέχρι να αποκαλυφθούν όλα! Ως το δίκαιο τέλος!»