Το καλοκαίρι φτάνει στην κορύφωσή του κι όλα είναι έτοιμα για το φεστιβάλ «Lake Party Trichonida» με φόντο τη μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας.

Την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Αυγούστου, το Lake Party φιλοδοξεί να ανατρέψει τα δεδομένα και να χαρίσει στους επισκέπτες του δύο βραδιές με μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζει εκρηκτικές εμφανίσεις από κορυφαίους καλλιτέχνες, εντυπωσιακά σκηνικά και μια ατμόσφαιρα γεμάτη θετική ενέργεια.

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου, οι ΜΕΛΙSSES, έρχονται να μας ταξιδέψουν το φετινό καλοκαίρι στο Lake Party και μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια γινόμαστε… «Για Ολα Ικανοί»! Μαζί τους η Marseaux, μία από τις πιο επιτυχημένες artists της νεότερης γενιάς.

Κάθε συναυλία τους μία συναρπαστική live εμπειρία, ένα αξέχαστο party, με τις ΜΕΛΙSSES και τον Χρήστο Μάστορα να βάζουν τη ξεχωριστή μουσική σφραγίδα τους και τη χαρακτηριστική διαδραστική επαφή τους με το κοινό.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου, ο Αντώνης Ρέμος, δίνει ραντεβού με τους φίλους του, στο Lake Party, στη Λίμνη Τριχωνίδα! Μετά από αρκετά χρόνια, ο Αντώνης Ρέμος, μας έδωσε ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί, ένα νέο cd γεμάτο τραγούδια επιτυχίες που θα τον συντροφεύσουν το καλοκαίρι σε όλες του τις συναυλίες. Τραγούδια που με τη φωνή του και την αμεσότητα του, θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί του.

Πάντα και Ποτέ Live! για την πιο δυνατή συναυλία του καλοκαιριού!

Το Κτήμα Πιθάρι, με φόντο την πανέμορφη λίμνη Τριχωνίδα, θα γίνει το επίκεντρο της μουσικής και της διασκέδασης, φιλοξενώντας το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού. Ετοιμαστείτε λοιπόν να παρασυρθείτε στους ρυθμούς της πιο εκρηκτικής μουσικής και να απολαύσετε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης!

Στο site του Lake Party μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.