Ο Ολυμπιακός ξεκινά επίσημα την προετοιμασία του την ερχόμενη Δευτέρα (26/8) με τους παίκτες σιγά-σιγά να φτάνουν στη χώρα μας για να τεθούν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Φυσικά αυτό ισχύει και για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, με τον Κίναν Έβανς να κάνει την αρχή χθες (20/8), ενώ σήμερα ήταν προγραμματισμένη και η επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί, αφού όπως ενημέρωσαν σχετικά οι Ερυθρόλευκοι, ο ομογενής γκαρντ έχασε την ανταπόκριση από την Κωνσταντινούπολη και θα φτάσει στις 20:20 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Πλέον αναμένεται να γνωστοποιηθεί η νέα μέρα και ώρα άφιξης του εκρηκτικού γκαρντ για να επιστρέψει και επίσημα στους Πειραιώτες ύστερα από δύο χρόνια.

Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για την καταγγελία σε Γιαννακόπουλο

Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τις εκατέρωθεν καταγγελίες των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδερφών Αγγελόπουλων και του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οι Ερυθρόλευκοι ξεκαθάρισαν τη θέση τους. Με ενημέρωσή του ο Ολυμπιακός αναφέρει πως ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε για καθαρά τυπικούς λόγους την καταγγελία, καθώς αρμόδια είναι η ΕΟΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε για καθαρά τυπικούς λόγους την από 29.07.2024 καταγγελία της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και των ιδιοκτητών της κατά του Δ. Γιαννακόπουλου, κρίνοντας ότι αρμόδια για την επίλυση της διαφοράς είναι η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Ο.Κ.».

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για καταγγελία του Ολυμπιακού που είχε να κάνει με ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ από την πλευρά της αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είχε να κάνει με όσα ειπώθηκαν από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο κατά τη παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ για το ΟΑΚΑ.