Ένα απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό βιασμού κατήγγειλε μια 44χρονη γυναίκα που εργάζεται στον τομέα καθαριότητας του δήμου Πειραιά, με έναν άνδρα συνάδελφό της να την παρενοχλεί μέσα στο απορριμματοφόρο.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς η 44χρονη, ο 48χρονος οδηγός του απορριμματοφόρου, λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα της Τρίτης ξεκίνησε να την παρενοχλεί.

«…Ο συλληφθείς, έγδυσε την 44χρονη παθούσα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία, παρά τη θέλησή της, κατά το χρόνο που εργάζονταν από κοινού σε απορριμματοφόρο του δήμου Πειραιά». Ο οδηγός, αφού ολοκλήρωσε την πράξη του, πέταξε τη γυναίκα στο δρόμο και εξαφανίστηκε» αναφέρει μεταξύ άλλων η Ελληνική Αστυνομία.

Θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, αρνείται το βιασμό ο 48χρονος

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό, με τους αστυνομικούς που ανέλαβαν την υπόθεση να ζητούν την εξέταση της 44χρονης από ιατροδικαστή.

Παράλληλα, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρέθηκε στο χώρο όπου φυλάσσονται τα απορριμματοφόρα του δήμου, προκειμένου να εξετάσει την καμπίνα του οχήματος για στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Από την πλευρά του ο 48χρονος οδηγός του απορριμματοφόρου, ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα μετά το περιστατικό στο σπίτι του, υποστηρίζει ότι είχε ερωτική συνεύρεση με την 44χρονη, τονίζοντας ότι έγινε με τη συναίνεσή της, αρνούμενος την κατηγορία του βιασμού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, όπου έλαβε προθεσμία και αναμένεται να περάσει ξανά σήμερα την πόρτα του Α’ Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Πειραιά.