Με συγκινητικό τρόπο είπε το δικό της αντίο στον σύντροφό της η σύζυγος του 33χρονου εκπαιδευτή παραπέντε που σκοτώθηκε στην Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, ανέγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως είναι «αβάσταχτος ο πόνος αγάπη μου, καλό ταξίδι, θα σε αγαπάω για πάντα», συνοδεύοντάς τη με μαύρη κορδέλα.

Το συγκινητικό αντίο της συζύγου του 33χρονου

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος σκοτώθηκε κάνοντας πτήση με το ανεμόπτερό του στην Ξάνθη, όπου παραθέριζε με την οικογένειά του, την τελευταία πτήση προτού επιστρέψει στην γενέτειρά του Μυτιλήνη. Τραγική ειρωνεία είναι πως αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία της ζωής του.

Η τραγωδία συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου. Στα 33 του χρόνια, ο έμπειρος χειριστής βρήκε τραγικό θάνατο, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του ανεμόπτερου και έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, όλα δείχνουν πως κατά τη διάρκεια της μοιραίας πτήσης κάτι δεν λειτούργησε σωστά στον εξοπλισμό και δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να πέσει στο έδαφος από μεγάλο ύψος.

Ο θάνατός του ήταν το τρίτο και μεγαλύτερο χτύπημα της μοίρας για την οικογένειά του, αφού στο παρελθόν είχε χάσει τα άλλα δύο του αδέρφια σε τροχαία δυστυχήματα – τραγική φιγούρα της υπόθεσης είναι πλέον η μητέρα του που θρηνεί ξανά, αυτή τη φορά για τον χαμό του τρίτου της παιδιού.

Μάλιστα, ο άτυχος Ραφαήλ ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.