Η πιο μεγάλη ώρα για τους Νέους του Ολυμπιακού έφτασε! Το βράδυ στις 10:00 στο θρυλικό Μαρακανά ο Ολυμπιακός απέναντι στην Φλαμένγκο θα επιδιώξει να γράψει άλλη μια «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του.

Και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο έναν κύκλο μιας ομάδας που έτσι και αλλιώς, ότι και να συμβεί απόψε, θα μείνει για πάντα στην ιστορία όχι απλά του Ολυμπιακού, όχι απλά του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Τα «τρομερά μωρά» του Ολυμπιακού που άνοιξαν τον χορό των ευρωπαϊκών τίτλων στην ιστορία του συλλόγου με την κατάκτηση του Youth League καλούνται στο θρυλικό Μαρακανά να πετύχουν έναν ακόμη άθλο απέναντι στην σπουδαία Φλαμένγκο.

Να κατακτήσουν τον Κόσμο και να φέρουν τον τρίτο διεθνή τίτλο στον Πειραιά.

Τα παιδιά του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου που θα ηγηθεί και αυτή την φορά της ομάδας, στον τελευταίο «χορό» στης «χρυσής γενιάς» της Κ19 του Ολυμπιακού ξέρουν να τα καταφέρνουν στα δύσκολα!

Μπορεί απέναντι τους να έχουν μια ομάδα που ήδη κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ με παίκτες πρώτης γραμμής όπως ο σπουδαίος Λοράν όμως οι Έλληνες του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να ξεδιπλώσουν το αστείρευτο ταλέντο τους και τον «τσαμπουκά» τους και στο χορτάρι του θρυλικού Μαρακάνα.

Ο Συλαϊδόπουλος μπορεί να μην έχει κάποια από τα παιδιά που ήταν βασικοί μέχρι πέρσι, όπως ο Σίνα και ο Κωστούλας, όμως θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στην εμπειρία που έχει αποκτήσει αυτή η ομάδα από μεγάλα ματς αλλά και στα παιδιά που αποτελούν ήδη μέλη της πρώτης ομάδας.

Κωστούλας, Μπακούλας, Μουζακίτης, Κουτσίδης, Παπακανέλλος, Μπότης, Αλαφάκης, Πρεκατές, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης, Λίγδας είναι τα παιδιά με την μεγάλη εμπειρία τα χρόνια της κυριαρχίας της Κ19 που θα ηγηθούν της προσπάθειας για την κατάκτηση της κούπας.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός που βρίσκεται από την Τετάρτη στην Βραζιλία έχει στην αποστολή του τους: Μπότη, Κουράκλη, Έξαρχο, Κουτσόπουλο, Κουτσίδη, Αλαφάκη, Καρκατσάλη, Πλειώνη, Πρεκατέ, Δάμα, Παναγάκο, Ρολάκη, Λιατσικούρα, Μουζακίτη, Πλι, Τουφάκη, Λίγδα, Λώλη, Μπακούλα, Πνευμονίδη, Κωστούλα, Παπακανέλλο, Τζαμαλή.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού