Ισοπαλία στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για ΟΦΗ και Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League, σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετή ένταση στο φινάλε.

Μπορεί οι Κρητικοί να προηγήθηκαν νωρίς, όμως οι Περιστεριώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις, με τον αγώνα να γίνεται… ροντέο αφού ακολούθησαν τρεις αποβολές, δύο για τον Ατρόμητο και μία για τον ΟΦΗ, με τις ομάδες ωστόσο να μένουν στο 1-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να πατά καλύτερα και να έχει τις δύο πρώτες καλές στιγμέςστο 3′ και το 7′ με τον Ουάρντα να βλέπει τον Γκονζάλεθ να βάζει κόντρα στο σουτ του, ενώ Μίχορλ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο ΟΦΗ, καταφέρνοντας να σκοράρει με το ωραίο και τυχερό σουτ του Γκοζάλεθ από τα πλάγια στο 9ο λεπτό για το 1-0.

Από εκείνο το σημείο οι Κρητικοί ισορρόπησαν το ματς, με τον ρυθμό να πέφτει αισθητά. Στο 31′ μια κεφαλιά του Φαν Βέερτ πέρασε άουτ για τους Περιστεριώτες, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Ισέκα αστόχησε από καλό σημείο για τους γηπεδούχους. Έτσι το 1-0 παρέμεινε ως αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος είχε κάποιες φάσεις μοιρασμένες για τους δύο συλλόγους, όμως το γκολ δεν ερχόταν, κυρίως για τον Ατρόμητο που το έψαχνε. Στο 84′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Γιουμπιτάνα να δέχεται το στοπ από τον Χριστογέωργο. Πάντως οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν σε 1-1 στο δεύτερο λεπτό με τον Καλοσκάμη.

Ύστερα το παιχνίδι έγινε ροντέο, με πολλά μαρκαρίσματα και αψιμαχίες, κάτι που έφερε και τρεις αποβολές συνολικά, με τους Μανσούρ και Κίνι από την πλευρά του Ατρόμητου και του Ισέκα από εκείνη της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα, με το 1-1 πάντως να μένει έως το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν (70’ Χριστόπουλος), Μπόρχα – Γκαγιέγος, Καραχάλιος (83’ Μαρινάκης) – Αποστολάκης (83’ Κουτεντάκης), Ριέρα (62’ Χιμένεθ), Μπάκιτς (70’ Νας) – Ισέκα.

Ατρόμητος (Γκαρσία): Κοσέλεφ, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου – Ουεντραόγκο, Γκονζάλες (83’ Καλοσκάμης) – Ουάρντα, Μπάκου (57’ Καρλίτος), Μίχορλ (57’ Βρακάς) – Φαν Βέερτ (57’ Γιουμπιτάνα).