Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 44χρονος στον Κολωνό, ο οποίος βίαζε επί τρεις ολόκληρους μήνες ένα ανήλικο κορίτσι, ενώ το απειλούσε και το εκβίαζε για να μη μιλήσει.

Ο εντοπισμός και η σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης βραδινές ώρες της Πέμπτης 22-8-2024.

Ο 44χρονος ημεδαπός κατηγορείται για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και απείθεια. Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις εις βάρος ανήλικης που βρισκόταν στο κοινωνικό του περιβάλλον, από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών.

Κατά την έρευνα της Αστυνομίας, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε να διέρχεται με το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του θύματος. Τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση και αφού σταμάτησε και βγήκε από το όχημά του, τον προσέγγισαν οι αστυνομικοί ζητώντας του να μείνει ακίνητος.

Τότε ο κατηγορούμενος προσπάθησε να τραπεί σε φυγή αλλά είχε ήδη περικυκλωθεί από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Κατά την ακινητοποίησή του, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στην οικία του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το σύνολο τόσο των ανωτέρω κατασχεθέντων όσο και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Σχηματίστηκε δικογραφία

Από το Τ.Α. Κολωνού σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του 44χρονου δράστη, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση των άρθρων 98, 336 του Π.Κ., ήτοι «Βιασμός τετελεσμένος κατ’ εξακολούθηση» και 169 του Π.Κ. «Απείθεια».

Ο πατέρας της ανήλικης κατέθεσε ότι ο δράστης την βίασε περίπου δέκα φορές, ύστερα από απειλές και εκβιασμούς, στο χρονικό διάστημα από τον μήνα Ιούνιο του έτους 2024 μέχρι και την 19-08-2024.

Οι φρικιαστικές πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση εις βάρος της ανήλικης γίνονταν σε ένα χωμάτινο οικόπεδο στην Αθήνα.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, παραπέμφθηκε στην ανάκριση και έλαβε προθεσμία για την Τρίτη 27/8/2024.