Ο Παναθηναϊκός αν και προβλημάτισε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με την εικόνα του, στο 90+6′ βρήκε γκολ – «λύτρωση» με τον Αντράζ Σπόραρ και επιβλήθηκε του Λεβαδειακού με 1-0 στο ΟΑΚΑ, για την 2η αγωνιστική της Super League.

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 1ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Γιαννιώτα, στην πρώτη μεγάλη φάση του παιχνιδιού. Οι πράσινοι δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα, με την Λιβαδειά να πιέζει ψηλά και να χάλα το build up της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο, που απάντησε με τον Γερεμέγεφ στο 9ο λεπτό, με τον Σουηδό να αστοχεί σε τετ α τετ.

Την πιο μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο έχασε ο Τσέριν που έπειτα από πολύ όμορφη κυκλοφορία της μπάλας, βγήκε απέναντι από τον κίπερ του Λεβαδειακού, ο οποίος τον νίκησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι ήταν ακόμα πιο ασύνδετοι, με τον Λεβαδειακό να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, να σκοράρει στο 60ο λεπτό με τον Γιαννιώτα, το γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, στην αρχή της φάσης.

Σε εκείνο το σημείο ο Αλόνσο αποφάσισε να γυρίσει το σύστημα σε 4-4-2, βάζοντας τον Σπόραρ παρτενέρ του Γερεμέγεφ, θέλοντας να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή, με την μπάλα, ωστόσο, να μην φτάνει εύκολα στα καρέ των φιλοξενούμενων.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Παναθηναϊκός πάει για το «γκρεμό» στο 96ο λεπτό ήρθε από το πουθενά ο Σπόραρ να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση, λυτρώνοντας την ομάδα του από ένα ακόμα στραβοπάτημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μαξ (71′ Μλαντένοβιτς), Μαξίμοβιτς, Τσέριν (76′ Αράο), Πελίστρι (59′ Σπόραρ), Μπακασέτας (59′ Τζούριτσιτς), Μαντσίνι (59′ Τετέ), Γερεμέγεφ.

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Μπάλτσι, Βήχος, Πλέγας (78′ Μεχία), Κωστή (60′ Λαμαράνα), Πεντρόσο (78′ Ρομο), Γιαννιώτας (83′ Γιόκε), Όζμπολτ (60′ Συμελίδης), Κάσσος.