Σίγουρα αξέχαστος θα μείνει ένας γάμος στον Πύργο και όχι για καλό, καθώς ο γαμπρός δεν δίστασε να χτυπήσει μπροστά σε όλους τους καλεσμένους τη νύφη, όταν εκείνη του πάτησε το πόδι.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν η νύφη επιχείρησε να τηρήσει το έθιμο και πάτησε το πόδι του γαμπρού ο γαμπρός φαίνεται πως δεν καλοείδε την κίνηση της και την χτύπησε στο πρόσωπο.

«Η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού και βέβαια εκείνη την ώρα ο ιερέας αρχίζει το Ευαγγέλιο, είναι η τελευταία του Αποστόλου και αμέσως αρχίζει η ανάγνωση του Ευαγγελίου. Εγώ στέκομαι μπροστά στο τραπέζι και πάω να πάρω το Ευαγγέλιο στα χέρια μου και αμέσως ταυτοχρόνως πετάει τα στέφανα ο γαμπρός και δίνει ένα χαστούκι στην νύφη», περιγράφει ο ιερέας.

Οι συγγενείς της νύφης, επιτέθηκαν στον γαμπρό και το μυστήριο διακόπηκε. Ο κόσμος, όπως λένε καλεσμένοι, έτρεχε πανικόβλητος να βγει από την εκκλησία, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Η νύφη λιποθύμησε

«Σπρωξίδια, προπηλακισμοί από τους συγγενείς του γαμπρού, από τους συγγενείς της νύφης. Ο γαμπρός βέβαια είχε βγει έξω, η νύφη λιποθύμησε», αναφέρει ο ιερέας.

Όσο για την νύφη, αυτή αρχικά λιποθύμησε, ενώ άτομο από το στενό της κύκλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη.

Παρά τα όσα διαδραματίστηκαν πάντως, ο γάμος συνεχίστηκε κανονικά… κεκλεισμένων, ωστόσο, των θυρών.

Τι απαντάει η νύφη

Απαντήσεις και διευκρινήσεις σχετικά με τον επεισοδιακό γάμο, που τελέστηκε την Κυριακή (25/8) σε εκκλησία στον Πύργο, και τα όσα ακούστηκαν για το χτύπημα στο πρόσωπο, έδωσε η νύφη επικοινωνώντας στο patrisnews.com.

«Ουδέποτε με χτύπησε στο πρόσωπο. Ο γαμπρός όταν του πάτησα το πόδι, έβγαλε τα στέφανα, με έσπρωξε στον ώμο και βγήκε από τον Ιερό Ναό. Μετά από λίγο το μυστήριο συνεχίστηκε κανονικά» ανέφερε σχετικά η νύφη, διαψεύδοντας τις αρχικές πληροφορίες ότι ο άνδρας της τη χτύπησε στο πρόσωπο.