Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από επίθεση ουκρανικού drone σε πολυώροφο κτίριο στη ρωσική πόλη Σάρατοφ, το πρωί της Δευτέρας. Το χτύπημα ήρθε ως απάντηση στους μαζικούς ρωσικούς βομβαρδισμούς σε αρκετές ουκρανικές περιφέρειες που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι και να πληγούν ενεργειακές εγκαταστάσεις.

Σχετικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, δείχνουν τη στιγμή που το μη επανδρωμένο αεροσκάφος προσκρούει πάνω στο κτίριο στην πόλη της Ρωσίας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την ενημέρωση που παρείχε η διοίκηση της πόλης, από το συγκεκριμένο χτύπημα στο κτίριο 40 ορόφων, καταστράφηκαν δύο διαμερίσματα και τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι, με μια γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τρεις νεκροί στην Ουκρανία

Τουλάχιστον 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ουκρανία σε αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε σήμερα η Ρωσία, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.

Οι απώλειες αναφέρθηκαν στη Λουτσκ, στη βορειοδυτική Ουκρανία, στη Ντνίπρο, στο ανατολικό και στη Ζαπορίζια, στο νότιο τμήμα της χώρας.

Τουλάχιστον 7 εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα το πρωί πάνω από το Κίεβο

Σύμφωνα με δημοσιογράφους του AFP, τοπικοί αξιωματούχοι ανέφεραν αεροπορικές επιθέσεις σε πολλές περιφέρειες της χώρας, ενώ τουλάχιστον 7 εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα το πρωί πάνω από την πρωτεύουσα Κίεβο.

Οι περιφερειάρχες της Οδησσού και της Ζαπορίζια, στον νότο, όπως και αυτός του Χαρκόβου, στη βορειοανατολική Ουκρανία, ανέφεραν με αναρτήσεις τους στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram εκρήξεις και κάλεσαν τους κατοίκους να καταφύγουν σε ασφαλή μέρη.