Στη φυλακή θα εκτίσει ένα μέρος της ποινής της η 44χρονη που καταδικάστηκε για εμπρησμούς από πρόθεση στην περιοχή Κερασίτσα Αρκαδίας κοντά στην Τρίπολη.

Η 44χρονη οδηγήθηκε σήμερα  Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρίπολης μετά τη σύλληψή της ως υπαίτια πρόκλησης δύο πυρκαγιών σε αγροτική έκταση κατ’ εξακολούθηση και από πρόθεση.

Φυλακή και πρόστιμο

Της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή και θα εκτίσει κανονικά 2 μήνες ενώ θα πληρώσει και 1000 ευρώ πρόστιμο σύμφωνα με τον νέο αυστηρότερο νόμο για τους εμπρησμούς

Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια παραδέχθηκε τους εμπρησμούς και μάλιστα ισχυρίστηκε ότι έβαζε τις φωτιές, «γιατί της άρεσε να βλέπει πυροσβέστες και να προσπαθεί να ερωτοτροπεί μαζί τους».

Εμπρηστής στη Δράμα

Επίσης χθες συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας 51χρονος ως υπαίτιος πρόκλησης 3 πυρκαγιών κατ’ εξακολούθηση και από πρόθεση σε αγροτική έκταση στο δήμο Δοξάτου Δράμας.

Σήμερα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών και θα εκτίσει κανονικά 3 μήνες ενώ θα πληρώσει και 1400 ευρώ πρόστιμο.

Σημειώνεται ότι οι παραπάνω φωτιές έκαψαν μικρές εκτάσεις, καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις πρόλαβαν και τις αντιμετώπισαν, προτού πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις.