Με αντιστροφή των ρόλων θύτη και θύματος επιχείρησε να πείσει για την αθωότητά του τις δικαστικές αρχές ο 44χρονος ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση του βιασμού σε βάρος της 16χρονης κοπέλας που τον κατήγγειλε στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια ισχυρίζεται ότι την καταγγέλλουσα διατηρούσε επαφές και σχέση φανερά και δημόσια τους τελευταίους μήνες και αυτή ήταν ο λόγος που χώρισα με την γυναίκα μου.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, η κοπέλα διατηρούσε σχέσεις με τον γιο του έως το Μάρτιο του 2024, ενώ περνούσε πολλές ώρες μέσα στο σπίτι τους.

Ο ίδιος μάλιστα με προκλητικό τρόπο στρέφεται κατά της 16χρονης δηλώνοντας «σωματικά και ψυχικά ευάλωτος, λόγω ασθενείας του, και υποστηρίζοντας: «όταν ο γιο μου της δήλωσε ότι χωρίζουν οριστικά, αποφάσισε να “πουλήσει έρωτα” σε έναν και εγώ σαν αφελής πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί μια νεότερη γυναίκα».

Καταλήγει δε ότι η καταγγέλλουσα ήθελε να κάνει κακό στο γιο του και στη νέα του σύντροφο και κατ’ επέκταση σε σε όλη την οικογένεια του και εκείνος ήταν το ευκολότερο θύμα

Ο 44χρονος αρνήθηκε και το βιασμό αλλά και τις απειλές σε βάρος της ανήλικης χαρακτηρίζοντας μονόδρομο για την κοπέλα να αποδώσει τη «σχέση» σε «βιασμό» καθώς όπως είπε φοβόταν την αντίδραση του πατέρα της, τονίζοντας πως στην καθημερινότητα της η συμπεριφορά της δεν ανταποκρίνεται σε θύμα βιασμού, αλλά μια ευτυχισμένη και χαρούμενη κοπέλα.

Ζητά την πλήρη άρση τηλεφωνικού απορρήτου τόσο του δικού του αριθμού όσο και της καταγγέλλουσας και όλων των φίλων της που αναφέρονται στη δικογραφία, «ώστε να αποδειχθεί ότι ουδέποτε ήταν θύμα βιασμού αλλά ομολογεί συνεχώς ότι διατηρεί σχέση μαζί μου».