Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε ο 44χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση της 16χρονης στον Κολωνό προκειμένου να απολογηθεί.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι ενέδωσε σε «συναινετικό σεξ» μετά από προσέγγιση της κοπέλας και ότι είχαν σχέση, που ήξεραν πολλοί αλλά όχι ο πατέρας της.

Πριν από την απολογία του στην 29η ανακρίτρια θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του 44χρονου, ο γιος του, η σύντροφος του γιου του και η εν διαστάσει σύζυγος του.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το πώς ο 44χρονος φέρεται να παγίδευσε την ανήλικη, προκειμένου να μην ενοχοποιηθεί.

Η ίδια περιγράφει στο Mega τις φρικιαστικές στιγμές και τις προσπάθειες να σταματήσει ο εφιάλτης: «Με είχε πιάσει κρίση πανικού. Έτρεμα. Δεν μπορούσα να πάρω καλά ανάσα. Φοβόμουν πάρα πολύ. Του έλεγα “σε παρακαλώ φύγε. Φοβάμαι. Δεν είμαι καλά. Και μου έλεγε πέντε λεπτά, να το κάνω και φύγαμε. Ύστερα έλεγε ότι δεν έκανε κάτι και είναι στη φαντασία μου. Πήγαινε να με βγάλει τρελή».

Σε ό,τι αφορά στις απειλές, που δεχόταν, η ανήλικη αναφέρει: «Του έλεγα συνέχεια “γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;”. Και εκείνος μου απάντησε “Κάν’ το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια, θα σκοτώσω τον πατέρα και την αδερφή σου”».

Το βίντεο ντοκουμέντο

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι ενέδωσε σε «συναινετικό σεξ» μετά από προσέγγιση της κοπέλας και ότι είχαν σχέση, που ήξεραν πολλοί αλλά όχι ο πατέρας της.

Ο τελευταίος όμως εντόπισε βίντεο – ντοκουμέντο, που δείχνουν τον 44χρονο, τον 16χρονο και την νυν σύντροφο του αγοριού -που στηρίζει τον πατέρα του- να πλησιάζουν την 16χρονη.

Το θύμα υποστηρίζει ότι της απέσπασαν το κινητό για να στείλουν μηνύματα στον δράστη, ο οποίος ήταν δίπλα την ώρα που φέρεται να απαντά στα sms. Σε δεύτερο βίντεο από διαφορετική κάμερα ασφαλείας φαίνεται λίγο αργότερα η ίδια να πέφτει στην αγκαλιά φίλων της, όταν αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί.

Σημειώνεται ότι αναμένεται να δοθούν τα στοιχεία του 44χρονου στη δημοσιότητα για το ενδεχόμενο να έχει και άλλες αξιόποινες πράξεις με ανήλικα.